|
| Gönderen | Konu |
| | Gönderilen Tarih:30.12.2006 ve Saat:02:25:07 |
|
Sitede yayınlanan her türlü yazı hakkında eleştiri ve yorumları bu konuda tartışalım.
Beğendiğiniz yazarı değil beğendiğiniz yazının linkini vererek görüşlerinizi bildirirseniz daha iyi olur. Link veremeseniz bile mutlaka yazının başlığını belirtiniz.
Her hangi bir yazıda hatalı bulduğunuz bir yeri ve katılmadığınız noktaları da bu konu üzerinden belrtebilirsiniz. Emin olun ilgili yazara ulaşacaktır.
Son düzenleme: Droogie (Tarih: 11.07.2008 / Saat: 22:20:25)
 |
| | |
|
|
| Gönderenler | Mesajlar |
| | Gönderilen Tarih:01.01.2007 ve Saat:01:57:43 |
|
vallahi yazara dikkat etmeden bi yazı okumuştum site yenilenmeden önceydi ve mvp başlıklı bi yazıydı ... O yazıda Kobe ye müthiş bi haksızlık vardı ve okuyunca açıkçası baya bi şaşırmıştım
üstünden baya bi süre geçti ama söylemezsem içimde kalıcak Orda Kobe için aynen şunu söylüodu : '' Kobe 81 attı ama onu NBA in 2. sınıf takımlarından olan Toronto ya attı . Savunmasıyla ünlü Detroit , Sas vs takımlara değil . '' Bunun dışında bi de kobe yi savunan adamları biraz aşşalıodu yazıda
yanılıosam düzeltin ama Kobe 3 çeyrekte bizim takımdan fazla sayı attı tek başına ve Dallas şuanda -geçen sene de dahil - nba in en iyi savunma yapan takımları arasında
ayrıca NBA düzeyine yükselmiş oyuncular hakkında da 2. sınıf vb. benzetmesi yapmak çok saçma oluo bnce!
P.S. bu konu dışında yazarın mvp hakkında yazdığı herşeye tamamen katılıorm |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:01.01.2007 ve Saat:12:29:49 |
|
Yanlız 2. sınıf benzetmesini ben göremedim yazıda. Ki demiş olsa bile onu Kobe için değil Toronto takımı için kastetmiştir.
Son düzenleme: Droogie (Tarih: 09.11.2007 / Saat: 11:16:46)
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:03.01.2007 ve Saat:14:51:09 |
|
| Ben çoktandır Lakers yazısı göremiyorum.Acaba bi sorun mu çıktı?? |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:03.01.2007 ve Saat:18:40:28 |
|
Yazılalı 45 gün olmuş.Normaldir herkesin işi olabiliyor.Yakında gelir tahminimizce.Zaten öle ahım şahım bi olay olduğu da yok.
Iverson takas olduktan sonra Denver yazısı görmediğimize göre Lakers yazısı görmemek de sizi çok şaşırtmaz kanımca.
Direk Lakers yazıları kısmına gitmek için Tıkla
Saygılar...
In our liFe there is IF, in our buSINess there is SIN, in our beLIEfs there is LIE, in our boDIEs there is DIE
''by Dave Mustaine''
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:04.01.2007 ve Saat:16:16:31 |
|
ya sixers yazıalrını kim yazıyor ismini bilmiyom ama walalha süper yazıyo ya elelrin dert görmesin kardeş
Ben yazıyorum da nerem iyi nerem kötü, hangi yazı iyi hangisi facia, katıldığın noktalar veya katılmadıkların neler? Bunları tartışmadıktan sonra ne anlamı varki. Yanlış mıyım? - TimeKeeper |
| Yukarı Dön | |
| cenky79 |  | | Felsefik Yaklaşımlar - Tatilde |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:05.01.2007 ve Saat:22:18:10 |
|
Başta Sevgili Memet olmak üzere güzel sözlerini esirgemeyen dostlarıma sonsuz teşekkürler.
Sonra ise Sevgili Mert'in yazılarını her daim hasretle bekliyorum, sanki basketbol değil de çok farklı şeyler yazıyor gibi. Ama dediğine göre takımında bi atraksiyon olmayınca biz de özlüyoruz onu 
Sevgili Memet'in yazılarını okumayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum. Sixers, Sonics ve Bobcats yazıları farklı yönleriyle benim vazgeçemediğim yazılar. Tavsiye olarak alırsanız açın ilk yazıdan sonuncuya kadar okuyun, hem çok şey öğrenir hem de çok eğlenirsiniz.
Daha güzel şeyler üretebileceğimize inanan "ben" evden yazdım 
Son düzenleme: Droogie (Tarih: 09.11.2007 / Saat: 11:18:26)
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:14.01.2007 ve Saat:12:39:08 |
|
Tüm olumlu eleştriler için teşekkür ederiz Nbakolik Takımı olarak.Ancak şahsen bu konuda dozunda olmak üzere olumsuz eleştrileri görmeyi daha çok dilerdim.İnsanın kendini geliştirmesi açısından daha iyi oluyor...
In our liFe there is IF, in our buSINess there is SIN, in our beLIEfs there is LIE, in our boDIEs there is DIE
''by Dave Mustaine''
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:18.01.2007 ve Saat:12:30:38 |
|
| Nuggets yazısı neden yazılmıyor? Yazıları çok beğeniyorum |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:18.01.2007 ve Saat:12:36:50 |
|
Atlanta Cavaliers Dallas Denver Detroit Warriors Miami Bucks Knicks Sacramento Utah
Takımlarında yazar kadrolarında oynamalar olacak. Bazı yazarlar tuttukları takıma geçicekler bazıları ise açığa alınacaklar vesaire. Yakında anasayfadan yazar aranan takımlar hakkında duyuru yapılacak. Şuanda bir yapılanma süreci mevcut.
 |
| Yukarı Dön | |
| klasiko | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:09.02.2007 ve Saat:04:18:05 |
|
| Ben açıkçası bütün yazıları kalburüstü buluyorum. Ama tek biraz üzüldüğüm nokta, özellikle başlıkların seçimi. Nba'in bir amerikan organizasyonu olduğunu ve bol bol İngilizce terimler olduğunu da mütemadiyen farkındayım ama özellikle yazıların başlıkların da çok fazla ingilizce kullanılıyor. Contender,Goldan Trade, Let's go mavericks, let's go, we got game. En azından başlıkların Türkçe olması lazım bence. |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:09.02.2007 ve Saat:09:46:28 |
|
genelleme yapmaktan ziyade hangi yazıların kalburüstü olduğunu belirtirmisin. çünkü bu şekilde bir söylemle birçok kişinin emeğine haksızlık ediyorsun. öyle iyi yazar arkadaşlarımız varki aramızda etrafta ben spor yazarıyım diye gezinenlere beş basacak cinsten... Yazılar kalburüstü demek işin kolayına kaçmaktır bence tıpkı yazılarınız mükemmel demek gibi. Ayrıca neden kalburüstü olduğunu söylermisin. Sana göre eksikler neler, neden beğenmedin, nereleri hoşuna gitmiyor vs...

|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:09.02.2007 ve Saat:14:11:27 |
|
İngilizce terim olayından bende rahatsızım da anlatılamayacak kelimeler var. Contender demişsin. Çevirsene bunu Türkçe'ye her basketbolseverin anlayabileceği gibi.
Yazıların kalitesi konusunda görüştür sonuçta herkesin fikri farklıdır fakat bana birisi Sixers yazısı yollasa takip ettiğim takımım olduğu için beni pek etkileyemez. Ukalalık gibi olmasın ama muhtemelen o yazıda geçen her şeyi duymuşumdur. O sebeple etkilenme olayı ilgiye göre değişir.
 |
| Yukarı Dön | |
| lordofdarkness | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:09.02.2007 ve Saat:15:49:56 |
|
Abi bi yanlış anlaşılma var herhalde:
Benim bildiğim kalbur üstü iyi anlamına gelir kötü değil  |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:10.02.2007 ve Saat:00:59:11 |
|
tam olarak kötü değil fakat iyide değil yani vasattan iyi anlamın gelir bildiğim kadarıla kalburüstü... benim bu arkadaşın kalburüstü demesiyle anladığım; yazmış olmak için yazılmış; ne iyi nede kötü lakin benim pek hoşuma gitmiyor... tabi yorum farkıda olabilir. neyse açıklamayı kendisi yapsa iyi olur  kaldıki iyi anlamda da olsa kötü anlamda da olsa önemli olan hedef belirtmesi. hangisi iyi hangisi kötü.?

|
| Yukarı Dön | |
| klasiko | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:10.02.2007 ve Saat:01:00:42 |
|
Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş çünkü bir kere ben o yazıların kalbur üstü (ortalamanın üstünde) olduğunu yazmadım. Onlar benim başlıkları ingilizce diye kendi çapımda eleştirdiğim yazıların ismiydi.
Ne kadar Nba'i zevkle takip etsem de asla ne kadar bildiğim veya bilmediğimle ilgili övünmem, övüneceğimi de sanmıyorum. Ben bir yazıya harcanan emeğin değerini çok iyi biliyorum. Uykusuzluktan ve bilgisayar başında kalmaktan şişmiş gözler, okuldaki derslerini tehlikeye atma uğruna harcanan zaman, gerekirse aileni veya sevgilini ihmal etmek. Yazı yazmak zor bir zanaatır ve saygı duyulması lazımdır. |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:10.02.2007 ve Saat:02:07:08 |
|

sen kalburüstü'yü ing. terimler için değil yazılar için kullandın. bunda yanlış anlaşılacak bir durum yok. Bunu yazılarınız kötü anlamında da kullansan; yazılarınız iyi anlamında da kullansan farketmez. daha önce yazdıklarım aynen geçerlidir.

|
| Yukarı Dön | |
| tamburello |  | | En büyük Lakers'lı |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:10.02.2007 ve Saat:03:27:04 |
|
Hazır kalburüstü muhabbeti çıkmışken TDK Güncel Sözlüğü'nden kalburüstü kelimesini bulayım dedim.
kalburüstü sıfat 1 . Seçkin, sivrilmiş, önde gelen: "Beylerbeyi, eski Boğaziçi'nin en kalburüstü bürokratlarını barındıran güngörmüşlüğünün simgesi, bir köşesidir."- H. Taner. 2 . Değerli, güzel: "Bugün dahi kalburüstü üç dört oyunu hâlâ, başta Viyana ve Peşte olmak üzere, oynanır durur."- H. Taner. 3 . Başarılı. |
| Yukarı Dön | |
| AirTurkey |  | | Go Red Go Raptors |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:17.02.2007 ve Saat:05:47:34 |
|
Cenk abi yine döktürmüşsün(Orlando yazarı) hem bu sefer Kelly Dwyer abimizede bir göz dağı vermişsin. tahtını sallamışsın yani; yakışır
cidden eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş. takımın şuanki durumu daha iyi açıklanamzdı heralde. milicic konusunda ise meraklandım baya. nba'de uzunlara verilen gereksiz kontratları düşününce, onun nasıl bir kontrat yapacağı, takımda kalıp kalmayacağı seyre değer olaylar yaratır.
bu arada çok geçmiş olsun eşine. umarım biran önce sağlığına kavuşur bir dahada böyle kazalar başınıza gelmez. yazıya bir nazar boncuğu iliştirseydin
son oalrak yazının başlığı şöyle olaiblir
BENİ BEKLE 'SI.com' 
yada koymayı düşündüğün başlıkların oalcağını düşünürsek ona göre bişey konabilir.
MUTLU, HUZURLU, SAĞLIK VE GALİBİYET DOLU GÜNLERE 
Son düzenleme: Droogie (Tarih: 09.11.2007 / Saat: 11:21:02) |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:20.04.2007 ve Saat:04:35:34 |
|
Bizimkiler yazarı Çağatay, ÖSS sınavı olduğu için yazı yazmamaktadır. Yeni sezonun açılışıyla yada belki offseasonda yazılarını bizden esirgemeyecek Biraz geç oldu bu bilgiyi vermek ama bilin istedim.
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:07.05.2007 ve Saat:00:57:14 |
|
Çok önemli bir duyuru için yayınımıza ara veriyoruz.
http://www.nbakolik.com/yazilar.asp?aciklama=76ers
Bu linke gittiğinizde
"Tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin" başlıklı yazım abartı bir şekilde hit almış. Bu konuyu araştırırken binbir türlü şeyle karşılaştım.
1-Bu sözü google'a yazdığımda 1'inci sırada çıkıyor yazım. Arama metnine "tecavüz, azgın, liseli, hardcore, softcore, software, hardware, takım, taklavat gibi kelimelerin yazılması halinde cinsel olarak doyuma ulaşmamış kişilerin rastgele bir şekilde sitemize gelip yazımı okumalarına sebebiyet veriyor. Dikkatli olalım arkadaşlar, yazarlarım, kardeşlerim...
Yukarda saydığım acayip kelimeler sayesinde bayağı bir hit almış site, istemeyerek de olsa 
Kelimeler kısmında biraz bokunu çıkardım evet. Ama ilk iki kelime harbiden doğru...
İşin boku çıktığı için yazının başlığını değiştirdim
Son düzenleme: Droogie (Tarih: 17.11.2007 / Saat: 23:18:22)
 |
| Yukarı Dön | |
|
|