|
| Gönderen | Konu |
| | Gönderilen Tarih:30.12.2006 ve Saat:02:25:07 |
|
Sitede yayınlanan her türlü yazı hakkında eleştiri ve yorumları bu konuda tartışalım.
Beğendiğiniz yazarı değil beğendiğiniz yazının linkini vererek görüşlerinizi bildirirseniz daha iyi olur. Link veremeseniz bile mutlaka yazının başlığını belirtiniz.
Her hangi bir yazıda hatalı bulduğunuz bir yeri ve katılmadığınız noktaları da bu konu üzerinden belrtebilirsiniz. Emin olun ilgili yazara ulaşacaktır.
Son düzenleme: Droogie (Tarih: 11.07.2008 / Saat: 22:20:25)
 |
| | |
|
|
| Gönderenler | Mesajlar |
| | Gönderilen Tarih:11.07.2009 ve Saat:10:58:32 |
|
Burak Abi tebrikler. Çok güzel de bir yazıyla giriş yapmışsın. Ama arkada NBAKolik'in teması olmadan bir garip geliyor senin yazılarını okumak. 
kulturluk.blogspot.com
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:12.07.2009 ve Saat:17:55:49 |
|
Daha kötü bi yazı için kızabilirdim Gerçi yine garipsedim "hep orda yazmak istemiştim" kısmını filan ama yine de bi yanının burada kalacağını bilmek güzel. (Eğer hedefliyorsan) çok önemli bir basketbol adamı olacağına eminim, böyle bir birikim için aksini söylemek zaten saçmalamak olur...
Drink up, me hearties Yo ho |
| Yukarı Dön | |
| bkarakilic |  | | We Will Back...! |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:12.07.2009 ve Saat:20:27:35 |
|
Burak çok iyi bir yazı olmuş.Ellerine sağlık.Umarım bundan sonra ki yazılarda böyle güzel olur.Ayrıca yeni sitede de Başarılar. |
| Yukarı Dön | |
| tamburello |  | | En büyük Lakers'lı |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:12.07.2009 ve Saat:23:05:52 |
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Mustafa hocam, yazıda da söylediğim gibi biz lisedeyken NBA deyince başka site bilmezdik. O açıdan anlamı büyük böyle bir değişikliğin benim için. Ama söylediğim gibi, hala burdayım ve umarım siz beni "defol git Mehmet Topuz" nidalarıyla kovalamadığınız sürece de buralarda olacağım 
Evet Mustafa hocam doğrudur, hayatımı Türkiye'nin en iyi bölümlerinden birini bitirmiş ama her gününü hayatına küfrederek geçiren zengin bir mühendis olarak geçireceğime, maddi anlamda sürünen ama basketbolla ve pek çok sporla haşır neşir bir adam olarak bitirmek gibi mülteci hedefimlerim var  |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:13.07.2009 ve Saat:02:00:03 |
|
Yeni Memphis yazarı Can Boyacığlu'nun yazısı aktiftir...
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:05.11.2009 ve Saat:16:08:48 |
|
Cenk Abi'nin yazısını okudum. Her zamanki gibi çok hoş bir yazı olmuş. Yazı yayımlanalı 11 dakika olmuş hemen ıkudum öyle bekliyoruz yazılarını yani.  |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:09.06.2010 ve Saat:16:56:57 |
|
Cenk abi, ilk yazında olduğu gibi son yazında da döktürmüşsün, ellerine sağlık...
Her şey için teşekkürler nBAKOLIK...
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:10.06.2010 ve Saat:00:26:43 |
|
| Alıntı: Cp3 (09.06.2010 16:56:57) |
| Cenk abi, ilk yazında olduğu gibi son yazında da döktürmüşsün, ellerine sağlık... |
Aynen katılıyorum Umut her yazısını zevkle bir çırpıda okuduğum Cenk Abi son yazısında da kalemini konuşturmuş... Hem seni hem yazılarını özleyeceğiz Cenk Abi... |
| Yukarı Dön | |
| cenky79 |  | | Felsefik Yaklaşımlar - Tatilde |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:02.07.2010 ve Saat:01:33:56 |
|
Arkadaşlar çok sağolun güzel sözleriniz için. İçim yana yana yazdım o yazıyı. Burası bir ev gibiydi benim için. 2 gün Mehmet'le beraberdik Denizli'de. Belki benim askerlik sonrası Mehmet'i ikna edebilir ve gönüllüler bulabilirsek farklı bir formatta reenkarnasyon yaşatabiliriz siteye. Ama şimdilik uzun bir süre hareket olmayacağı kesin gibi.
Hepinizi kucaklıyorum...
Varlığınız benim için çok önemliydi 5 yıl boyunca...
|
| Yukarı Dön | |
|
|