Tarih 06.09.2010 Saat 18:30:06
Üye Adı: 
Şifre: 

Üyelik İçin Tıklayın
 Son 2 Konu + Son Gönderilen 60 Mesaj
 Kapatıyoruz!
Son cevap: Gorkem

HP Touchsmart 600
Son cevap: Droogie

Kapatıyoruz!
Son cevap: Gorkem

HP Touchsmart 600

Suns-Blazers Eşleşmesi
Son cevap: ihatesarver

Boston-Miami Eşleşmesi
Son cevap: saurian

Sonisphere 2010

Sezon Ödülleri Tahmini 09-10
Son cevap: ihatesarver

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası
[ Sayfalar:1 - 2 ]
Son cevap: bayjordan

NBAKolik'le Nasıl Tanıştınız?

NBA'den ince detaylar...
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 ]
Son cevap: Flash

Yarışma
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 9 ]

Basketbol ile ilgili yayınlar
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 6 ]
Son cevap: gorkemwadejames

Nerede Bulabilirim?
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 5 ]
Son cevap: godmin

NBAKoLik.com Yazı ve Yazarları
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 13 ]
Son cevap: cenky79

BEKO Basketbol Ligi

Nets - Takım Analizleri
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 7 ]
Son cevap: goalmen

Rockets - Takım Analizleri
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 16 ]

Güldüren Şeyler
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 7 ]
Son cevap: pelinkasapoglu

Nuggets - Günün Maçı ...
Son cevap: huseyinkoc

Knicks - Günün Maçı ...
 Son Kayit Olan Üye
Forumda 2167 üye kayıtlı.

En yeni üyemiz:
lebron_james
1996
Ankara
Heat
 Forum AnaSayfa + Duyurular, Görüşler, İstekler + NBAKoLik.com Yazı ve Yazarları
 Gönderen Konu  
 Droogie
 Fo Fo Fo!!!
Bağlı değil

Gönderilen Tarih:30.12.2006 ve Saat:02:25:07

Sitede yayınlanan her türlü yazı hakkında eleştiri ve yorumları bu konuda tartışalım.

Beğendiğiniz yazarı değil beğendiğiniz yazının linkini vererek görüşlerinizi bildirirseniz daha iyi olur. Link veremeseniz bile mutlaka yazının başlığını belirtiniz.

Her hangi bir yazıda hatalı bulduğunuz bir yeri ve katılmadığınız noktaları da bu konu üzerinden belrtebilirsiniz. Emin olun ilgili yazara ulaşacaktır.

Son düzenleme: Droogie (Tarih: 11.07.2008 / Saat: 22:20:25)

Gönderenler Mesajlar
 KG
 I'm Baack!
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.01.2008 ve Saat:11:45:13
Kısa yazı yazmanın temelinde takımın başarısız olmasından kaynaklanan şevk kırıklığı elbette var lakin asıl olay geçen gün memet'in yazısını okurken aklıma geldi oku oku bitmedi meret ben baydım o baymamış.Sonra dedim ki kendi kendime bunu kimse okumaz ki yani bi yerden sonra kapatır insanlar.Bari kısa kısa sık yazayım.

Biz taraftara yazıyoz. Okuyan okur, okumayan beni bağlamaz hacı. - Droogie

Son düzenleme: Droogie (Tarih: 11.01.2008 / Saat: 12:21:29)

In our liFe there is IF, in our buSINess there is SIN, in our beLIEfs there is LIE, in our boDIEs there is DIE
''by Dave Mustaine''
 Yukarı Dön
 Cp3

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.01.2008 ve Saat:20:20:03
Mesela Emin sayfalarca Hornets yazısı yazarsa sıkılmadan hepsini okurum. Ama Hornets dışında o kadar uzun yazı yazan başka takım yazarlarının bir kısmını okurum. Yani olaya taraftarlık açısından da bakmak gerek. Eğer 76ersli olsaydım Mehmet abinin yazısının hepsini okurdum. Şimdi de okudum ama hepsini değil

Her şey için teşekkürler nBAKOLIK...
 Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.01.2008 ve Saat:22:02:49
genelde sitemizde zaten uzun yazılar yayınlanıyor ve benim okuyuş biçimimde paragraf paragraf ilerleme şeklinde oluyor. o takımın fanı olmadığım için ilgimi çeken yerlere bakıyorum ama dediğim gibi o takımı tutmadığım için. aksi halde yazı ne kadar uzun olursa olsun o derece merakla okurum heralde. bunun dışında yazısı uzun olmasına rağmen baştan sona sürükleyici yazı yazan arkadaşlarımızda var. Mustafa hocamın son New Yorkj yazısı buna taze örnekti benim gözümde
 Yukarı Dön
 William
 Kaizer Soze
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.01.2008 ve Saat:22:12:04
Ben 76ers'i günahım kadar sevmem ama Mehmet'in yazısını baştan sona zevkle okudum. Kendi yazılarım dışındaki bütün yazıları da zevkle okuyorum. Onur'un uzun yazıyı parçalayıp/kısaltıp sık yazma konusuna da katılmıyorum. Sonuçta okurken sıkılıyolarsa bi saat sonra girip kaldıkları yerden devam etsinler.

Mesela ben de taraftara yazma lüxüm olmamasına rağmen çok uzun yazıyorum. Ama benim ki Mehmet'in ki gibi bilgi+yetenek değil. Benim ki hamallık/ucubelik bi nevi. Ben 2 cümlede anlatılabilecek konulara 20 tane cümlede yazıyorum. Mesela şu Lucescu örneklemesini vermesem de olurmuş. Resmen okuru salak yerine koymuşum. ''Isiah kimsenin yeteneklerini geliştiremiyor'' deyip geçsem anlamayacaklar mı? Sırf ''ben futboldan da anlarım haa'' demek için yazmışım yani.

Şurda yaptığım yorum bile 2-3 kelimede anlatılabilir cinsten aslında ama ben yine yardırmışım

Drink up, me hearties    Yo ho
 Yukarı Dön
 Droogie
 Fo Fo Fo!!!
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:12.01.2008 ve Saat:00:54:33

Benim uzun yazmamın asıl nedeni kısa yazdığımda kendimi baştan savma bişiy yazmış hissetmem. Yani bende çıkan haberlere yorum yapmadan size aktarabilirim. Yorumlarımı, ince detayları kendime saklarım. Tabi kısa olur o zaman. Ama ben ne biliyosam yazıda aynen dökerim ben. O ana kadar ne biliyosam. Ki Barış filan da bilir yazıdan önce de Sixers hakkında konuşmayı çok sevmem. Tercih meselesidir bi yerde.

O yüzden extra detay işi taraftarın hoşuna gider, taraftar olmayan birçok kesimin canını sıkabilir. O yüzden taraftara yazıyorum diyorum.

Uzun yazıları okumanın adabı da yarıda kesmek değil daha sonra devamını getirmektir zannımca. Eee okudun 8 paragraf sonra  kapattın... Belki ben 6 paragraf sonra ben orayı ilgilendiren birşeyler daha yazdım. Ne işe yararki o zaman.

Bide benim yazılarım çok uzun gibi gözükse de o gördüğünüz kadar uzun değil. Benim yazılarda dikkatinizi çekerse satırlar arası açıklık normalden daha uzun. Normali 1.15 iken ben 1.50 kullanırım. Satırların arası açık olur daha az göz yorar ama daha çok yer kaplar.

Örneğin son yazımı Word'e 1.15 ile aktardığımda 15 sayfa, 1.50 ile tamı tamına 20 sayfa oluyor. Yani 5 sayfa daha uzun WORD'de. Siteye bu 7-8 sayfa olarak yansır. Evet ben çok uzun yazarım ama o uzunluğu sağdaki kaydırma çubuğuna bakarak ölçemezsiniz buna emin olun. Ölçerseniz de sadece satır arasında olan boşluklar nedeniyle uzun sanıp boşu boşuna kendinizi kandırırsınız yani.

Alıntı: willmb32 (11.01.2008 22:12:04)
Ben 76ers'i günahım kadar sevmem ama Mehmet'in yazısını baştan sona zevkle okudum. Kendi yazılarım dışındaki bütün yazıları da zevkle okuyorum. Onur'un uzun yazıyı parçalayıp/kısaltıp sık yazma konusuna da katılmıyorum. Sonuçta okurken sıkılıyolarsa bi saat sonra girip kaldıkları yerden devam etsinler.

Mesela ben de taraftara yazma lüxüm olmamasına rağmen çok uzun yazıyorum. Ama benim ki Mehmet'in ki gibi bilgi+yetenek değil. Benim ki hamallık/ucubelik bi nevi. Ben 2 cümlede anlatılabilecek konulara 20 tane cümlede yazıyorum.

Sağol Mustafacım.

Yukarı Dön
 Decline
 MVP
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:12.01.2008 ve Saat:15:21:09

Alıntı: willmb32 (11.01.2008 22:12:04)

Mesela ben de taraftara yazma lüxüm olmamasına rağmen çok uzun yazıyorum.  Benim ki hamallık/ucubelik bi nevi. Ben 2 cümlede anlatılabilecek konulara 20 tane cümlede yazıyorum. Mesela şu Lucescu örneklemesini vermesem de olurmuş. Resmen okuru salak yerine koymuşum. ''Isiah kimsenin yeteneklerini geliştiremiyor'' deyip geçsem anlamayacaklar mı? Sırf ''ben futboldan da anlarım haa'' demek için yazmışım yani.

Şurda yaptığım yorum bile 2-3 kelimede anlatılabilir cinsten aslında ama ben yine yardırmışım

üstat kendini fena harcamısın be son yazın harbi güzeldi ve örneginide kötü harcamısın yani herkes leb demeden leblebiliyi anlıyamaz üstadım

Yukarı Dön
 OzZzY
 Karabaş Gel Oğlum..
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:28.01.2008 ve Saat:13:04:37
burak abi yazı harika olmuş ellerine sağlık...Bobcatsla ters orantılı yani

Blog dello Sport -blogdellospor.blogspot.com

Yukarı Dön
 thrashers

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:29.01.2008 ve Saat:02:20:46
Ağır tahrik var

Hamamböceğini takip edeceksin! Hamamböceği hizla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşilaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir.

Yukarı Dön
 William
 Kaizer Soze
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:10.02.2008 ve Saat:13:19:05
Bugüne kadar sitedeki yazıların tamamına yakınını büyük bir keyifle okurdum. Ama yazar, benimle birebir aynı fikri paylaşıyorsa ve bunu mükemmel bir anlatımla süslemişse önünde saygıyla eğiliyorum. Phoenix yazarı Yiğit'i canı gönülden tebrik ediyorum...

Drink up, me hearties    Yo ho
 Yukarı Dön
 Decline
 MVP
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:10.02.2008 ve Saat:14:49:39
Suns yazarının eline saglık. Çok eglenceli yazı olmuş.

Yukarı Dön
 oytunkuzu
 Misafir
 Gönderilen Tarih:10.02.2008 ve Saat:15:45:14
Siteye yeni yazı yazmaya başlayan biri olarak bütün yazıları beğendiğimi söyleyebilirim. Ama bu kasvetli günde yazdığı yazıyla bir Shaq severin yüzünü güldüren Yiğit kardeşimi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Eline sağlık

Son düzenleme: oytunkuzu (Tarih: 10.02.2008 / Saat: 15:45:57)
 Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:10.02.2008 ve Saat:15:56:39
"Tsubasa’yla Kojiro misali" adam izlemiş abi biliyo
gerçekten güzel yazı olmuş yiğitcim. onurda yine ileri geri konuşmuş en son toronto forumunda da konuşmuştu(en son derken M.Ö.) bende aynen yazıya koymuştum söylediklerini kapak olmuştu ona. demekki senin yazıda onun yazarlığının sonunu belgesi olacak onur duaya başla
 Yukarı Dön
 OzZzY
 Karabaş Gel Oğlum..
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:10.02.2008 ve Saat:18:13:13
yiğit abi sen çok yaşa ay çok güldüm vallahi hele sondaki kıvırma senaryoları orası çok komikti ayrıca yazıda güzel olmuş eline sağlık bu arada onur abi nin dediklerine ben de katılıyorum bende direk etki yaparsa profilime carmen electra resmi koyacam dedim

Son düzenleme: dirkformvp (Tarih: 10.02.2008 / Saat: 19:23:48)

Blog dello Sport -blogdellospor.blogspot.com

Yukarı Dön
 huseyinkoc

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:10.02.2008 ve Saat:18:25:07

yiğido, yazı çok güzel olmuş, yazıyı okumaya başladığım andan itibaren tebessüm eksik olmadı suratımdan vallahi eline sağlık...

Onur da Ahmet Çakar"vari" açıklamalara devam ediyo, her takımın forumunda en iddaalı açıklamalar ona ait, can sıkıntısı herhald

"Recreate Your Day..."
 Yukarı Dön
 thrashers

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:10.02.2008 ve Saat:20:39:59
Kendi takımı hakkında iddialı yorumlar yapamadığı için ona buna sataşıp duruyor nolcak yazık yazık böylelerini barındırmamak lazım bünyede

Son düzenleme: thrashers (Tarih: 10.02.2008 / Saat: 20:40:58)

Hamamböceğini takip edeceksin! Hamamböceği hizla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşilaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir.

Yukarı Dön
 SONoftheSUN
 Yuta Tabuse Fan
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:10.02.2008 ve Saat:23:36:43
Valla, sağolun hepiniz çok fena gaza geldim, haftada bir yazıcam artık...  İlk kez bir yazıyı bu kadar keyifli, heyecanlı ve olumlu yaklaşarak yazdım ondan bu kadar beğenildi sanırsam.
Ayrıca birinin Onur Koyuncu'ya dur demesi gerekiyordu, gelene geçene sataşa sataşa bir hal oldu. En son böyle iddalı konuştuğunda toplantının alay konusu olmuştu, tekrar ''Onur, Yiğit sana ne yaptı?'' cümlesini duyar gibiyim...XD

Son düzenleme: SONoftheSUN (Tarih: 10.02.2008 / Saat: 23:38:44)

say what you want about the Phoenix... undersized, not enough D, all flash, too many threes,  it's all part of the plan: EYES ON THE PRİZE  

Yukarı Dön
 Cp3

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.02.2008 ve Saat:06:46:52
Yiğit valla şu ana kadar okuduğum en keyifli yazılardan biriydi çok güzel bir yazıydı. Uuznluğunu fark etmedim bile. Tebrikler...

Her şey için teşekkürler nBAKOLIK...
 Yukarı Dön
 GoRKeM
 NBAKoLik.Com Yöneticisi
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.02.2008 ve Saat:11:32:49
Yazıları anca okuyabildim, son yazıları yazan tüm yazar arkadaşlara teşekkürler...
Yiğit'in yazısındaki sidik yarışından başlayarak, Emre'nin depresif tavrına ayrıca sidik yarışının sitemizde de yaşandığını gösterircesine peş peşe yazı yazan Memphis ve Lakers yazarlarımız, Burak ile Gökhan'a ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım

Kişisel web sayfam.... Herkesi beklerim....
 Yukarı Dön
 Decline
 MVP
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:12.02.2008 ve Saat:09:37:09
Hornets yazarı umut un ellerine saglık valla güzel yazı olmuş. En azından fazlasıyla , eksigiyle takımını tam olarak eleştirmiş. Tebrikler zevkle okudum.

Son düzenleme: omer987 (Tarih: 12.02.2008 / Saat: 09:56:44)

Yukarı Dön
 4ed

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:12.02.2008 ve Saat:17:31:12
Jumbotron bölümü güzl olmuşta anlamadım sadece takasları ve ya oyuncu sözleşmelerimi incelenecek yoksa bu seneye ve hatta gelecek senelere damgasını vurabilecek hamleler mi masaya yatırılacak?
Ayrıca shaq-marion takasını incelediği yazısı için kemalbudak'ı tebrik ediyorum.Hislerime tercüman oldu gibi bir şey...

kulturluk.blogspot.com

Yukarı Dön
 Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 
 Forum AnaSayfa + Duyurular, Görüşler, İstekler + NBAKoLik.com Yazı ve Yazarları