Tarih 06.09.2010 Saat 18:36:23
Üye Adı: 
Şifre: 

Üyelik İçin Tıklayın
 Son 2 Konu + Son Gönderilen 60 Mesaj
 Kapatıyoruz!
Son cevap: Gorkem

HP Touchsmart 600
Son cevap: Droogie

Kapatıyoruz!
Son cevap: Gorkem

HP Touchsmart 600

Suns-Blazers Eşleşmesi
Son cevap: ihatesarver

Boston-Miami Eşleşmesi
Son cevap: saurian

Sonisphere 2010

Sezon Ödülleri Tahmini 09-10
Son cevap: ihatesarver

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası
[ Sayfalar:1 - 2 ]
Son cevap: bayjordan

NBAKolik'le Nasıl Tanıştınız?

NBA'den ince detaylar...
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 ]
Son cevap: Flash

Yarışma
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 9 ]

Basketbol ile ilgili yayınlar
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 6 ]
Son cevap: gorkemwadejames

Nerede Bulabilirim?
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 5 ]
Son cevap: godmin

NBAKoLik.com Yazı ve Yazarları
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 13 ]
Son cevap: cenky79

BEKO Basketbol Ligi

Nets - Takım Analizleri
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 7 ]
Son cevap: goalmen

Rockets - Takım Analizleri
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 16 ]

Güldüren Şeyler
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 7 ]
Son cevap: pelinkasapoglu

Nuggets - Günün Maçı ...
Son cevap: huseyinkoc

Knicks - Günün Maçı ...
 Son Kayit Olan Üye
Forumda 2167 üye kayıtlı.

En yeni üyemiz:
lebron_james
1996
Ankara
Heat
 Forum AnaSayfa + Hayata Dair + Güldüren Şeyler
 Gönderen Konu  
 kobiwankenobi
 Misafir

Gönderilen Tarih:19.05.2006 ve Saat:17:30:35

Fıkra, komik yazı ve komik resimleri kısacası insanı güldürebilecek her türlü yorumları buraya yazabilirsiniz.

Son düzenleme: TimeKeeper (Tarih: 17.05.2007 / Saat: 19:51:41)

Gönderenler Mesajlar
 raymonejames
 Raymone
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:20.05.2006 ve Saat:01:20:36
Aptal milletvekili
Birgün bir amerikalı milletvekilini bir odaya almışlar ve sormuşlar:
'-karınmı yoksa devletinmi.'
amerikalı düşünmeden cevaplamış:
'-devletim.'
ordakiler:
'-o zaman al şu tabancayı git yan odadaki karını vur.'
adam sıkılmış terlemiş ve sonunda dayanamıyarak:
'-yapamayacağım.' demiş.
daha sonra bir türk milletvekilini
aynı odaya almışlar.aynı soruyu sormuşlar:
'-karınmı yoksa milletinmi?'.
millet vekili hiç düşünmeden:
'-devletim' demiş
'-o zaman al şu tabancayı git yan odadaki karını vur.'
odadan önce bir silah sesi sonra bir cam sesi gelmiş.çıkınca sormuşlar:
'-ne oldu.'
'-sizin verdiğiniz silah kurusıkı çıktı bende karıyı camdan aşağı attım.
 Yukarı Dön
 MVP

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:21.05.2006 ve Saat:08:31:28
                                                                  KAMYONCU TEMEL
Temel'in eski bir BMC kamyonu vardir. Yolda giderken kırmızı ısık yanar ve frene basar. Kamyon durmaz öِnünde giden son model BMW ye carpar.. Temel hemen atlar, şoِföِre yalvarır :
- Aman abi affet, sen zengin adamsin, seni etkilemez, ama ben öِmür boyu çalışsam öِdeyemem. Adam Temel'e acır ve affeder.
Yollarina devam ederler.Ileride yine kırmızı ısık yanar.Temel kamyonu yine durduramaz. BMW'yi hurdaya çevirir.Yine atlayip yalvarmaya baslar
-Aman abi, benim çocuklarim var, affet. Zaten arabana çarpmıştım, hasar biraz daha büyüdü sadece. Adam Temel'e yine acir ve :
-Tamam, göِzüme göِrünme, bas git..
Yollarina devam ederler. Yine kirmizi isik yanar. Temel BMW'ye yine çarpar. Bu sefer kafasini camdan çikarip, bagirir :
- Benim abi Benim, devam et

Yukarı Dön
 MVP

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:08.06.2006 ve Saat:15:10:22

Yaşanmış bir olaydır...

birgün sarışın bir afet einstein'ın yanına gelir ve bir teklifte bulunur:

-"evlenelim ve çocuk yapalım.benim güzelliğim ve sizin zekanızı alsın."

einstein ise yanıt verir:

-"ya benim çirkinliğimi ve senin aptallığını alırsa?"

Yukarı Dön
 SONoftheSUN
 Yuta Tabuse Fan
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:09.06.2006 ve Saat:12:30:13
çok komik olmasa da gayet akıllıca
yaşanmş bir olaydır;
mehmet akif ersoy, şiir alakalı bir sempozyumda konşma yapıyormuş,
konuşma bitmiş, sorulara geçilmiş; adamın biri çıkmış;
mehmet akif ersoy'un veteriner olduğunu bildiği halde aşağılamak için
sizin şairlikten önceki mesleğiniz neydi diye ukalaca sormuş.

şair sakince cewap wermiş:

ne oldu bi yerinis mi ağrıyo!

say what you want about the Phoenix... undersized, not enough D, all flash, too many threes,  it's all part of the plan: EYES ON THE PRİZE  

Yukarı Dön
 kobiwankenobi
 Misafir
 Gönderilen Tarih:03.08.2006 ve Saat:01:06:27
5.element hakkında kim,neler söyledi:

* Recep Tayyip Erdoğan: Çok yeni bir oluşum bu.Erken seçimi gerektirebilir.
* Michael Jackson: Müziklerini çok beğeniyorum.
* İbrahim Tatlıses: Allah cezasını verecek
* Milla Jovovich: Seni seviyorum Sinan. Benimle evlenir misin?
* Jennifer Lopez: Kalçaları benimkilerden daha güzel olan tek insan.
* Selim Mısırlı (5.element'in babası): Kız bekliyorduk,oğlan çıktı.Haydi hayırlısı.
 Yukarı Dön
 The Postman
 Misafir
 Gönderilen Tarih:12.08.2006 ve Saat:12:53:57
Ben kız değilim

Taksim'den Beşiktaş'a gitmek isteyen bir yolcu dolmuşa biner.Hemen arkasındanj saçları epey uzun,arkadan bağlanmış,şu klasik rapçi tiplerinden biri girer.Neyse yola koyulurlar,ücret ödeme faslı başlar.Uzun saçlı gencin arkasında 70-80 yaşlarında bir hanım teyze oturur ve gencin omzuna dokunarak "Kızım şu parayı şöföre uzatsana" der.Genç biraz daha yüksek bir ses tonuyla"Ben kız değilim"der.Bundan sonra duyulanlar ise şöför dahil herkesi gülmekten yerlere yatırır.
"Vah yavrum!Genç yaşta dul mu kaldın?"
 Yukarı Dön
 iverson_enes06
 Misafir
 Gönderilen Tarih:29.01.2007 ve Saat:22:58:05
sapık büfeci..gerçek bir olaydır komik değil ilginç.
yaşlı teyzenin biri gazete almak için büfeye gider;
-yavrum bana bi sabah bi de akşam ver
büfeci
-sana iki posta çok gelir teyze bi posta verim der.
 Yukarı Dön
 SuperSolak
 scaramouche, scaramouche, will you do the fandango
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.02.2007 ve Saat:23:23:07
Avukat veya avukat adayı arkadaş varsa aramızda, darılmasın

MÜHENDIS CEHENNEME GIDERSE

Bir mühendis ölmüs ve büyük bir yalnislik sonucunda cehenneme atilmis. Cehennemin konforundan hosnut kalmayan mühendis bir takim iyilestirmeler yapmaya baslamis. Kisa bir süre sonra cehennem, klimali odalari, otomatik tuvaletleri, asansörleri, içecek otomatlari ve diger lüksleri ile bayagi rahat bir yer haline gelmis. Bu arada mühendisin de iyice taninip sevildigini söylemeye gerek yok.
Derken, günün birinde Cennet Melegi, seytani aramis:
-Selam, cehennemde isler nasil gidiyor? Neler yapiyorsunuz?
Seytan, memnun mesut gülümsemis:
-Ohoo.. Biz burada çok iyiyiz. Bir mühendis düstü buraya ki sorma gitsin. Inanilmaz lüks ve konforlu bir yer yapti bizim orayi. Bir görsen, tuvaletlerimiz otomatik, kola makinemiz bile var.
Melek sasirir:
-Nee! Mühendis mi dedin? O adamin burada olmasi lazimdi. Çabuk onu buraya gönderin!
Seytan:
-Mümkünü yok! Kadromda bir mühendisin olmasindan çok memnunum ve onu burada tutacagim!
diye çikismis.
Cennet Melegi sinirle bagirmis:
Onu çabuk buraya gönder, yoksa seni dava ederim!
Seytan katila katila gülerken sunlari söylemis:
Yok yaa! Nasil yapacaksin bunu? Bütün avukatlar bizim tarafta!...

Yukarı Dön
 anduril

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:08.03.2007 ve Saat:12:08:43

Bence Musteri Memnuniyeti derslerinde okutulmasi icin ozel olarak yasanmis bir olay

Saygıdeğer Yetkililer ( Eger mevcutsa tabii ki )

20.000.000 USD' lik bir pazar payı mevcudu bulunan terlik piyasasına yapmış olduğunuz yatırımlar, vermiş olduğunuz reklamlar ve oluşturmuş olduğunuz güvenilir imaja aldanarak firmanızın ürettiği kalitesiz ve pahalı bir terliği annemize hediye almak gibi bir gaflette bulunduk. >>

Bu tarz hatalarımızı yüzümüze çarpma konusunda göstermiş olduğunuz özel ve takdire değer çabanızdan dolayı sizleri kutluyorum.
 Yazımın başında da belirttiğim gibi bir hata sonucu firmanızın ürettiği bir çift terliğe piyasa koşullarının çok üzerinde ( hak ettiğine inanarak- ki ne kadar yanıldığımı bir kez daha anlıyorum- )bir bedel ödeyerek satın aldım. >>

Malumunuz üzerine almış olduğum üründe bir deformasyon oluştu. Biz müşteriniz olan ahmak mahlukatlar -neden böyle söylediğimi sabredipte  e-posta mı sonuna kadar okursanız anlayacaksınız. Gayet insani
duygularla ürünü aldığımız Cevahir Alışveriş Merkezi' ndeki Polaris Bayiisine gittik.  >>

Ürün teslim formumuzu aldıktan sonra siz değerli kaliteli terlik üreticileri(!)nden cevap bekledik.

Göndermiş olduğunuz cevabi mektubu bir daha müşterilerinize böyle bir saygısızlık yapmayacağınız umuduyla e-postamın ekinde sizlere gönderiyorum.

Tabii ki bu mektup hakkında da bir kaç risalem olacaktır.
 1. Öncelikle ciddi bir şikayet ve araştırma merkezi kurmanızda fayda görüyorum. Mektubunuzda hiç bir isim mevcut değil. Sadece mektubunuzun sonunda tam olarak t="on" productid="180'">180' lik bir açıyla kağıda bastırılması
becerilememiş  bir kaşe ve üzerinde saçma sapan bir karalama mevcut. Bu imzanın sahibini bulabilmem için imza sirkülerlerinizin tarafıma gönderileceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. >>

2. Mektubu yazan değerli yetkiliye(!) bir hatırlatmam daha olacak. Saygı  değer ibaresi kendilerinin yazdığı gibi ayrı değil, "Saygıdeğer" şeklinde yazılır. Bkz.www.tdk.gov.tr(Bu siteye Türkçe öğrenmek için üye olmanızı tavsiye ediyorum.) >>

3. Mektubunuzda ayakkabı olarak belirttiğiniz -ki biz terlik aldık- kullanım aracını biz aile ve koloni olarak yeni tanıdık. Bu aracı kullanmamız konusunda bize vermiş olduğunuz derin bilgiler için çok teşekkür ediyoruz. >>

Şahsen ben bu yaşıma kadar (29 yaşındayım) tüm ayakkabılarımın bağcıklarını çubuk makarna ile yiyen, çelik ayakkabı çekeceğini(gerçek adı keratadır bkz.www.tdk.gov.tr) arabamızın levye kısmında kavgalarda kullanmak için tutan, 43 numaralı ayağım için genelde 40 numara ayakkabı alan, kösele ayakkabılarını 1500 devirlik otomatik çamaşır makinesinde yıkayan bir ahmaktım. Sakın gülmeyin çünkü mektubunuzda bizleri aynen bu tanımlama içine soktunuz. >>

4. Farkında iseniz (gerçi zor olacak ama) mektubunuzda yazmış olduğunuz tüm uyarılara acı bir mizah ile atıfta bulunmaya çalıştım. Ancak bir madde var ki akıllara zarar vericidir. Sayın Yetkililer (Bakın bu sefer "!"  işareti koymuyorum.) mektubunuzun 8.maddesini oluşturan "...bu nedenle ayakkabıların 1 gün arayla giyilmesi ayakkabının ömürlü olmasını sağlar." ibaresini yazan ilgiliyi derhal kovun. Çünkü milyon dolarlar yatırdığınız  reklamlarınızı bu satırlar yokeder. Burada demek istediğiniz cümle biz ahmak müşterileriniz
tarafından "Bizim yaptığımız ayakkabıdan da, terlikten de bir halt olmaz, siz en iyisi iki çift alın, hem bir gün arayla giyersiniz hem de bizim pazar payımız artar. Almazsanız da bilirsiniz. Nasılsa peş peşe her gün giyerseniz  ayağınız da parçalanacak. He he he he ..." şeklinde algılanıyor ki eger böyle düşünüyorsanız batmanıza az kaldı.

Almış olduğum ürünü değiştirip değiştirmemek sizin bileceğiniz bir şey.

Ancak gördüğünüz gibi yazı yazmakta hiç de zorlanmıyorum. Eğer yazıma herhangi bir cevap yazmazsanız -ki uzun bir süre beklemiyorum, çünkü okuma-yazma 6 ayda öğreniliyor- bu saçma mektubunuzla beraber sizleri sikayetimvar.com sitesi de başta olmak üzere mailbox' ımda bulunan yaklaşık 1500 kişiye daha şikayet edeceğim.  >>

Ayrıca bu mektubu yazan arkadaşa sanırım Türkiye' nin ünlü mizah dergisi Leman' dan teklif geldi ki bu kadar mizahı  kullanabiliyor.

Saygılarımla, (Şimdilik
Ersen Haliloğlu
Tel: 0 537 XXX XX XX ( Sakın gizli numaradan arayıp küfür etmeyin dedem emekli savcıdır. Telefonumu dinletmeye alarak sizi hapse tıktırırım.)

Son düzenleme: Droogie (Tarih: 18.07.2007 / Saat: 20:15:00)

NbaKoLik.com'un Türkiye deki nba siteleri içinde en yüksek pagerank'a sahip sitelerden biri oldugunu biliyormuydunuz....:)
 Yukarı Dön
 nevermind

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:08.03.2007 ve Saat:23:57:12
''Hangi Pazar?Bir yılda 52 tane pazar var.'' Denver Koçu Jeff Bzdelik (Nene'nin beklenenden çok daha uzun sürelerde sahadan uzak kalmasından sonra Pazar günü oynayacağını açıklaması üzerine)

''O kızın problemi nedir bilmiyorum.Belki erkek arkadaşı üzmüştür'' Reggie Evans (pau Gasol'un kendisini sert oyunla suçlaması üzerine.)

Kaan Kural' ın kitabından bir kaç söz...

40. yılımızda gümbür gümbür..
 Yukarı Dön
 nevermind

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:09.03.2007 ve Saat:00:27:47
bir yiğit özgür karikatirü.bunu okuduktan sonra ya beni dövmeye kalkarsınız ya da gülmükten geberirsiniz.beğenilrise devamı da gelcek...

yaşlı bir teyze: pardon evladım, benim okumam yok da şunu okuyabilir misin?
adam: teyze burda "labababalabalalababa" yazıyo.
teyze: demek ki...
adam: demek ki yazman da yokmuş teyze...
teyze: evet evladım, evet...

40. yılımızda gümbür gümbür..
 Yukarı Dön
 cheren
 Misafir
 Gönderilen Tarih:17.03.2007 ve Saat:23:33:21
Adam kızına Barbie almak ister ve bir oyuncakçıya girer "Vitrindeki Barbie bebek kaç para? diye sorar Satıcı: Hangisi beyim? ve devam eder: Barbie spora gidiyor 19.95 usd Barbie alışverişde 19.95 usd Barbie discoda 19.95 usd Barbie hede hodo yapıyor 19.95 usd Barbie bosandı 265 usd. Adam saşırır. Neden hepsi 19.95 de bosanmış olan 265 usd?Satıcı cevaplar : Boşanmış Barbie ile birlikte; Ken'in evini, arabasını,donuna kadar herşeyini de alıyorsunuz.
 Yukarı Dön
 thrashers

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:01.04.2007 ve Saat:23:13:27
hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx

Hamamböceğini takip edeceksin! Hamamböceği hizla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşilaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir.

Yukarı Dön
 GoRKeM
 NBAKoLik.Com Yöneticisi
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:02.04.2007 ve Saat:00:22:31
olaya bak ya;
duvarı deldi hamile bıraktı
yorum yapacaktım yapacak yorum bulamadım okadar enteresan, yalnız yorumlar arasında yusuf kösdağ isimli arkadaşımızın yaptığı yorumda ayrı bir durum çok bilimsel girmiş olaya abimiz

Kişisel web sayfam.... Herkesi beklerim....
 Yukarı Dön
 thrashers

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:02.04.2007 ve Saat:00:54:09
Abi zaten ekşideki yorumlar dahada bomba

-anne bana babamı anlatsana
-senin baban bi matkapdı yavrum

-ibret alınasi bir olay, türkün üstün gücünün ve zekasinin en güzel örneği...

-anne ben nasil oldum?
-anlatsam da inanmassin evladim...

-rose red konağı filmindeki evin sürekli büyümesinin, duvarların hareket etmesinin ve sürekli yeni duvarların türemesinin sebebi buymuş dedirten olay...

Hamamböceğini takip edeceksin! Hamamböceği hizla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşilaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir.

Yukarı Dön
 sleazy
 yine kayboldu...
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:02.04.2007 ve Saat:10:00:43
abi bu olay çözülmüştü galiba. yanlış hatırlamıyorsam kadın itiraf etmişti. şişeye doldurdu, delikten şişeyi bana verdi bende içime boşalttım spermleri diye

Yukarı Dön
 thrashers

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:02.04.2007 ve Saat:10:46:49
Türkün azmi hocam başka hiç bir şekilde açıklanamaz bu olay

Yukarı Dön
 Droogie
 Fo Fo Fo!!!
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:17.04.2007 ve Saat:19:34:16
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinin İşletme Matematiği kitabından gerçek bir alıntıdır. Hiç dokunulmadan ve yorumsuz şekliyle verilmiştir:
Kitap Adı: İşletme Matematiği
Yazar: Prof. Dr. Müh. Yılmaz Tulunay
Sayfa: 173

Soru : Amerika'ya lisansüstü çalışmalar yapmak üzere giden Mehmet, iki kız arkadaş edinmiştir. Bunlar Mary ve Nancy'dir.
Mehmet'e göre;

a-) Mary olgun bir kızdır ve klasiklerden zevk almaktadır. Böyle bir yerde onunla 3 saat birlikte olmak 12 dolara mal olmaktadır. Diğer taraftan Nancy daha çok popüler eğlenceleri yeğlemektedir. Onunla böyle bir yerde 3 saat birlikte olmanın maliyeti de 8 dolardır.

b-) Mehmet'in bütçesi gönül işlerine ancak ayda 48 dolar ayırmasına olanak vermektedir. Ayrıca, derslerinin ve çalışma koşullarının ağır oluşundan dolayı, kız arkadaşlarına en fazla ayda 18 saatlik süre ve 40.000 kalorilik enerji ayırabilmektedir.

c-) Mary ile her buluşmasında 5.000 kalori enerji harcayan Mehmet, Nancy için bunun iki katını harcamaktadır. Eğer Mehmet'in Mary ile buluşmaktan beklediği mutluluğu 6 birim ve Nancy ile buluşmaktan bekledigi mutluluğun da 5 birim olduğunu biliyorsak, mutluluğunu maksimize etmek isteyen Mehmet'in sosyal yaşamını nasıl planlaması gerekecektir?
Grafik ve cebirsel yoldan bulunuz.

BİR ÖĞRENCİNİN CEVABI:

Sayın Hocam, Bu Mehmet şerefsizi buradan Amerika'ya lisans üstü çalışma yapmaya gitti de herifin sikinin derdi bize mi düştü? Biz burada tahsili bırakıp karıya, kıza dalsak bizi de böyle ballandıra ballandıra kitaplara yazar mısın?
Neyse geçelim sorunun cevabına;

a-) Bi kere bu Mehmet ibnesinde iki hatuna ayrı ayrı zaman harcayacak göt de para da yok, sıkarrrr. Ayrıca dünya piyasalarında saati 100 dolardan açılıp minimum 50 dolara kadar düşen tarifeler göz önüne alındığında, 3 saati 12 dolarlık yada 3 saati 8 dolarlık karılardan hayır gelmez.
Muhtemelen Mary 68, Nancy 79 yaşındadır ve ikisinin de bu güne kadar yattıklarının haddi hesabı yoktur. Bu durumda Mehmet'in hem vakit darlığı, hem kadınların hali, hem de para yokluğu sebepleriyle bu iki orospuyla grup sexi yapması gerekir.

b) Mehmet'in bütçesi (bu gönül işi tabirini ben anlamadım) sevişmek için ayda 48 dolara yetiyorsa zaten bu orospu çocuğunun masturbasyon yapması daha uygun olur. Böylelikle iki ay para biriktirip bu çuvalların yerine doğru dürüst bir karıya zıplar ve ayırdığı 40.000 kaloriyi hakkıyla harcar.

Ama siz bu cevabı kabul etmeyeceğiniz için şöyle cevap verelim;

Mehmetin bütçesi 48 dolara yettiği için ancak grup sex yapılacağından pazarlıkla miktar iskontosu alınır ve bütçe rahatlatılır.

Böylelikle ayda ayırdığı 18 saati 3 saate bölersek 6 kez yapmış olur ve her sevismede 40.000/6 = 6700 (yaklaşık) kalori harcar. Bu hayvan bir seferde kesintisiz 3 saat zıplayabiliyorsa zaten amerikada kalması ve buralara dönmemesi hepimiz için hayırlı olur,

c-) Mehmet Mary ile her buluşmasında 5.000 kalori harcıyorsa yukarıdaki hesaba göre Nancy'ye sadece 6.700 - 5.000 = 1.700 kalori kalır ki bu da Nancy gibi falafoş bir motoru sadece gıdıklar.
Bu durumda birinden 6, diğerinden 5 birim zevk alan Mehmet'in mutluluğunu maksimize etmesi için kendisini de birilerine döndürmesi gerekir.
Sonuç olarak bu işe alışan Mehmet'in bundan sonraki sosyal yaşantısını kaşarlı bir ibne olarak planlaması gerekir. Bu sayede ayda 48 dolar tasarruf sağladığı gibi üste para da kazanarak bütçeyi de düzeltir.

Saygılarımı arz ederim

Yukarı Dön
 reggie_23
 Just Be...
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:18.04.2007 ve Saat:21:27:48
Cevap Doğal? Ya ben şu duvardan duvara meselesine bayıldım. İyi fantezi Ben de bişeyler yazayım bari...

Bir gün bir sarışın bi dükkana girmiş ve şuradaki TV kaça diye sormuş. Satıcı ise hemen 'Sarışınlara mal satmıyoruz'demiş. Kadın bir sonraki gün saçını boyatıp yeniden, yine aynı şeyi göstererek bu TV kaça demiş. Adam yine aynı cevabı vermiş. Kadın sinirlenmiş bu sefer solaryuma girmiş ve ten rengini de iyice koyulaştırıp tanınmamak için de şapka vb aksesuarlarla dükkana girmiş ve yine aynı şeyi göstererek 'Şu TV kaça' demiş. Adam yine aynı cevabı verince dayanamayıp sormuş. 'Benim sarışın olduğumu nerden anlıyorsunuz? O kdr uğraştım ama siz yine de anladınız.' demiş. Adam: 'Anlamak kolay oldu çünkü gösterdiğiniz şey bir TV değil mikrodalga fırın!!! '

Sarışınlara biraz hakeret etmiş olduk, burdan özürlerimi iletirim merak etmeyin siz Dünya'da bulunabilecek en güzel şeylerden birisiniz. Tek özelliği sarışın olanlardan bahsetmiyorum...
 Yukarı Dön
 anduril

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:20.04.2007 ve Saat:15:58:22

Profesör Vs Ögrenci
Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.

Profesör kaşlarını çatarak: " Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz!"
Ögrenci: "O zaman ben uçuyorum..."

Profesör cevaba cok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavının başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış.Yanlız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış.

Profesör öğrenciye: Sana son bir soru soracağım - demiş.Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var.Hangi çuvalı alırsın?
Ögrenci: "Para olan çuvalı seçerdim..."
Profesör: "Ben akıl olan çuvalı seçerdim..."
Öğrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu seçer...Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine "Öküz" yazmış.

Ögrenci nota bakmadan odadan çıkmış.Bir dakika sonra ögrenci kapıyı aralamış : "Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz."- demiş.

Son düzenleme: Droogie (Tarih: 18.07.2007 / Saat: 20:19:13)

NbaKoLik.com'un Türkiye deki nba siteleri içinde en yüksek pagerank'a sahip sitelerden biri oldugunu biliyormuydunuz....:)
 Yukarı Dön
 Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 
 Forum AnaSayfa + Hayata Dair + Güldüren Şeyler