|
| Gönderen | Konu |
| | Gönderilen Tarih:19.05.2006 ve Saat:17:30:35 |
|
Fıkra, komik yazı ve komik resimleri kısacası insanı güldürebilecek her türlü yorumları buraya yazabilirsiniz.
Son düzenleme: TimeKeeper (Tarih: 17.05.2007 / Saat: 19:51:41) |
| | |
|
|
| Gönderenler | Mesajlar |
| | Gönderilen Tarih:19.07.2007 ve Saat:02:11:51 |
|
Abi harbi yarıldığım andır mideme kramp girdi bilgisayarın başında 
Hamamböceğini takip edeceksin! Hamamböceği hizla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşilaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir. |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:30.07.2007 ve Saat:15:43:57 |
|
| Alıntı: Miami Oyun Kurucusunu Buldu |
| William "Smush" Parker ise "Kobe'den çok daha insancıl ve sıcak bir süper yıldız olan Wade ile ayna anda sahada olacak olmamız beni çok heyecenalandırıyor. Kendisi ile bütünleşip Miami Heat'i başarıya taşımak istiyorum." diyerek Lakers günlerinin pek de huzurlu geçmediği mesajını vermiş oldu. |
Cenk abi bu konuya açıklık getirmemiz lazım. Nasıl bir bütünleşme abi bu. Wade'in karısı, çocuğu var benim bildiğim. Böyle transgender olaylara girmez yani 
Son düzenleme: Droogie (Tarih: 30.07.2007 / Saat: 15:44:33)
 |
| Yukarı Dön | |
| tamburello |  | | En büyük Lakers'lı |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:30.07.2007 ve Saat:17:51:41 |
|
Ne transgender'ı Memet bir tane gay oyuncu çıktı diye ortalığı birbirine kattı bu salak Amerikalılar. (Eminim ki Irak Savaşı daha az yankı uyandırıyordur) Biliyorsun başta Dwight Howard, Michael Redd, Dwyane Wade gibi adamlar olmak üzere bu NBA oyuncularının önemli bir çoğunluğu fazlasıyla muhafazakar Hristiyanlar. Yani eğer Parker öyle birşey ima ettiyse bile, Wade "bre zındık Sımuş, zaten adından belli yumoş gibi bişey" diyerek Florida eyaletinin sınırında kendisini kurşuna dizebilir . |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:30.07.2007 ve Saat:18:18:12 |
|
Diyarın birinde padişah eğlence olsun diye bir yarışma açmış. Buna göre kim padişahın atını güldürmeyi becerirse 1 çuval altın alacak... Her tarafa haberler salınmış, duyurular yapılmış. Yarışma zamanı gelince herkes deniyor ama kimse atı güldürmeyi beceremiyor tabi, bazısı yarım saat bazısı 2 saat uğraşıyor ama sonuc yok. Bizim Nam-ı Kemal'de yarışmaya katılmış. Sıra buna gelince, atın bulundugu odaya almışlar, 1 dakika sonra Nam-ı Kemal odadan çıkmış ve atı güldürdüğünü altınlarını almak istediğini söylemiş. Padişah ve görevliler şaşkınlık içinde tabi bir bakmışlar hakkaten at gülmek ne demek kahkahalar atıyor yerlere yatmış tepiniyor. Sonuçta altınları vermişler Nam-ı Kemal'e... Aradan günler geçmiş ama at hala gülüyor, bir türlü susturamamışlar. Son çare olarak Nam-ı Kemal'i bulup, nasıl güldürdüyse susturmasını istemişler. Nam-ı Kemal bir çuval daha altın verirlerse bunu yapacağını söylemiş. Kabul edilmiş isteği tabi ki. Neyse bizimkini atın olduğu odaya almışlar tekrar, yine girişi ile çıkışı bir anda olmuş. Bir bakmışlar at bu sefer ağlıyor, hem de hüngür hüngür. Tam altınlar verilirken, padişah : - Sana bu altınları veririm ama bir şartla, bu atı nasıl güldürdüğünü ve şimdide nasıl ağlattığını söyleyeceksin Nam-ı Kemal başlamış anlatmaya : - Valla hünkarım, ilk geldiğimde atın kulağına yaklaşıp 'benimki seninkinden büyüktür' dedim, gülmeye başladı.. - Ya şimdi ya şimdi nasıl ağlattın diye atılmış padişah merakla.. Nam-ı Kemal padişahın yanına yaklaşmış : - Şimdi de çıkarıp gösterdim
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:06.08.2007 ve Saat:23:10:12 |
|
| Alıntı: ezer (30.07.2007 18:18:12) |
Diyarın birinde padişah eğlence olsun diye bir yarışma açmış. Buna göre kim padişahın atını güldürmeyi becerirse 1 çuval altın alacak... Her tarafa haberler salınmış, duyurular yapılmış. Yarışma zamanı gelince herkes deniyor ama kimse atı güldürmeyi beceremiyor tabi, bazısı yarım saat bazısı 2 saat uğraşıyor ama sonuc yok.
Bizim Nam-ı Kemal'de yarışmaya katılmış. Sıra buna gelince, atın bulundugu odaya almışlar, 1 dakika sonra Nam-ı Kemal odadan çıkmış ve atı güldürdüğünü altınlarını almak istediğini söylemiş. Padişah ve görevliler şaşkınlık içinde tabi bir bakmışlar hakkaten at gülmek ne demek kahkahalar atıyor yerlere yatmış tepiniyor. Sonuçta altınları vermişler Nam-ı Kemal'e...
Aradan günler geçmiş ama at hala gülüyor, bir türlü susturamamışlar. Son çare olarak Nam-ı Kemal'i bulup, nasıl güldürdüyse susturmasını istemişler. Nam-ı Kemal bir çuval daha altın verirlerse bunu yapacağını söylemiş. Kabul edilmiş isteği tabi ki. Neyse bizimkini atın olduğu odaya almışlar tekrar, yine girişi ile çıkışı bir anda olmuş. Bir bakmışlar at bu sefer ağlıyor, hem de hüngür hüngür. Tam altınlar verilirken, padişah :
- Sana bu altınları veririm ama bir şartla, bu atı nasıl güldürdüğünü ve şimdide nasıl ağlattığını söyleyeceksin
Nam-ı Kemal başlamış anlatmaya :
- Valla hünkarım, ilk geldiğimde atın kulağına yaklaşıp 'benimki seninkinden büyüktür' dedim, gülmeye başladı..
- Ya şimdi ya şimdi nasıl ağlattın
diye atılmış padişah merakla..
Nam-ı Kemal padişahın yanına yaklaşmış :
- Şimdi de çıkarıp gösterdim
|
Ünlü düşünür Şahin K nın da dediği gibi: Türksün, göster ürksün 
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:07.08.2007 ve Saat:02:11:12 |
|
Ajdar - Alihan Kavgası Perde Arkası!!!
http://www.medyatava.com/haber.asp?id=34165
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:07.08.2007 ve Saat:17:51:40 |
|
belli idi zaten böyle birşey olduğu. birkaç sene önce Alihan bir köprü kenarına gelmiş, elinde benzin dolu bidon intihar etmeye çalışacak arkadaş sonrasında olaylar gelişiyor benzin alihan'ın ağızına kaçmıştı. enson ağızıma benzin kaçtı diye bağırıyordu.
hah buldum. alihan' ın müthiş intihar videosu sonlarda benzin yutuyordu...
http://www.youtube.com/watch?v=HusjjVMsgUQ
http://www.youtube.com/watch?v=t3NVJzT1xas&mode=related&search=
Son düzenleme: pistol_pete_maravich (Tarih: 07.08.2007 / Saat: 17:54:29) |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:11.08.2007 ve Saat:17:36:01 |
|
Türkçe argoların İngilizce karşılıkları
My mother to be my wife: Anam Avradım olsun
Come with ball my brother Come with ball: Topla Gel Abicim Topla gel
Chicken translation: Piliç çevirme
Leave the door december: Kapıyı aralık bırak
Clean family girl: Temiz aile kizi.
Your hand is on the job your eye is on playing: Elin işte gözün oynaşta
Sensitive meat ball: İçli köfte.
Urinate quickly, satan mixes: Acele işe şeytan karışır
There is no saturation to her observations: Onun gözlemelerine doyum olmaz
Man doesn't become from you: Senden adam olmaz
Enter the desk: Sıraya gir
Look my ram, I'm an Anatolian child, If I put, you sit.: Bak koçum, ben Anadolu çocuguyum, bir koyarsam oturursun
Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: O**ruktan teyyare,
Selam söyle o yare
Master !!! do something burning-turning in the middle: Usta !!! Ortaya yanardöner bişi yapsana
Exploded egypt has escaped to my bosphorus: Boğazıma patlamış mısır kaçtı
In every job there is a no: Her işte bir hayır vardır
She is such a mother's eye girl: Çok anasının gözü bi kız
Son düzenleme: domino (Tarih: 11.08.2007 / Saat: 17:37:13) |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:24.08.2007 ve Saat:23:01:39 |
|
Evet arkadaşlar son gelişen bir takası aktarmak üzere burada bulunuyorum wikipedia insiderlarından aldığım bilgiye göre LosAngeles Lakers Kwame Brown, Andrew Bynum ve Jordan Farmar karşılığında Jermaine O'neal'ı kadrosuna kattı üstelik Lamar Odom'u da kadrosunda tuttu. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz, aşağıdaki linklerden oyuncuların takımlarına bakabilirsiniz.
en.wikipedia.org/wiki/Jermaine_O%27Neal
en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Bynum
en.wikipedia.org/wiki/Kwame_Brown
en.wikipedia.org/wiki/Jordan_Farmar
tarihi geçmiştir!!!
Son düzenleme: Bubba_Chuck (Tarih: 13.09.2007 / Saat: 16:17:31) |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:24.08.2007 ve Saat:23:06:14 |
|
Bunlara Hint fakiri görgüsüzler diyoruz abi biz.
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:25.08.2007 ve Saat:12:06:30 |
|
http://www.turkrock.com/ftopic51467-0-asc-1540.html
Malum resimden sonra diyalogları dikkatli okuyun...
Flüt çalan resimdeki eleman Yaran MSN Muhabbetlerinde yaptığımız konuşmayı attığım Harun arkadaşım.
Son düzenleme: Droogie (Tarih: 25.08.2007 / Saat: 12:07:55)
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:01.09.2007 ve Saat:08:36:00 |
|
New York Times'da yayınlanan bir müşterinin bankasına yazdığı mektup J
Sayın Banka Yetkilisi, Ben 86 yaşında bankanızda hesabı olan bir müşterinizim. Geçen gün, tesisatçıma 100 dolar'lık bir çek yazdım. Bu çeki kendisi her nasılsa 3 nanosaniyede bankanıza iletmiş olmalı ki, bankanızda değerlendirdiğim fonlardan bu miktar kadarını bozduramadan hesabımdan karşılığı alınmış. Tabii ki hesabımda o an için para olmadığından 30 dolar da faiz ve ceza alınmış. Oysa fonlarımda 1.000.000 dolar vardı. Bu durumu şikayet etmek istediğimde, bankanız telefonunda kişiliksiz, terbiyesiz, banda kaydedilmiş ve yüzsüz bir hanım sesiyle yarım saate yakın boğuştum. Arada müzikler dinledim ve 28 kere değişik tuşlara basmak zorunda kaldım. Ama kimseye ulaşamadım. Bildiğiniz gibi her ay binlerce dolarlık faturalarım, mortgage kesintilerim, kredi kartı ödemelerim var. Bunların hepsinin hesabımdan yapılan otomatik ödemelerini şu andan itibaren İPTAL ediyorum. Bundan böyle, sizden etten kemikten yapılmış dediğimi anlayan ve ingilizce bilen bir müşteri temsilcisi istiyorum. Anlayışla karşılarsınız ki, karşınızdakine en iyi iltifat, onu taklit etmektir. Ben de sizin gibi yapacağım. Müşteri temsilciniz her ödeme için beni arayacak, ve 28 haneden az olmayan benim vereceğim bir şifreyi tuşlayacak. Sonra da, eğer 1 tuşlarsa benden randevu alacak, 2 tuşlarsa bir ödeme ile ilgili mesaj bırakabilecek, 3 tuşlarsa oturma odama bağlanacak, oradaysam cevap vereceğim, 4 tuşlarsa ve uyumuyorsam yatak odama bağlanacak ve benimle görüşebilecek, 5 tuşlarsa tuvalete, 6 tuşlarsa cep telefonuma ulaşacak, 7 tuşlarsa bilgisayarıma bir mesaj bırakabilecek. 8'e tuşlarsa bunları yeniden dinleyebilir. Arada beklemeler olursa, size söz, elimdeki eski plaklardan ve gramofonumdan güzel bir müzik parçası da dinleteceğim ona. Yalnız sizden ricam, bu işlemler için seçeceğiniz personelinizin kimlik bilgisini, anne kızlık soyadını, noterden alınmış imza sirkülerini ve tapuları dahil mali bilgilerini bana iletmeniz. Bir de sizin gibi bir sözleşme hazırladım. 8 sayfa. Sizinki 42 sayfaydı, ben insaflı davrandım. Bu sözleşmeyi de bana atayacağınız müşteri temsilcisi, bankanız şube müdürü ve bankanız yönetim kurulunun imzalaması ve bana iadeli taahhütlü göndermesi. Bu sözleşme elime geçtikten sonra müşteri temsilcinize kendi belirleyeceğim 28 haneli şifreyi göndereceğim. Bu şifre de her ay değişecelk pek tabii ki. Özür dileyerek bu sözleşme ve işlemler için sizden masraf olarak her ay 20 dolar da talep edeceğim. İşbu şartları yerine getirememe durumunuz varsa, lütfen 1.000.000 dolarımı nakit olarak hazırlayın, yarın alıvereyim. Size hayırlı işler diler, en kısa zamanda bana ulaşmanızı rica ederim. Saygılarımla, Müşteriniz...
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:01.09.2007 ve Saat:16:50:01 |
|
yukardaki süper eline saglık üstat gülmekden yarıldım

|
| Yukarı Dön | |
| indianarapper | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:01.09.2007 ve Saat:17:18:23 |
|
adminimizden özür dileyerek bu olaya cvp vereceğim.arkadaşlar lütfen Jermaine O'Neal'ın sitesine bi bakalım.hangi takımda olduğunu görürsünüz aynı zamanda www.nba.com/pacers dan da jermaine'in hala pacers'da olduğunu görebilirsiniz.
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:01.09.2007 ve Saat:20:23:10 |
|
Biz Pacers'da değil demedik ki zaten. Bu olayın "Güldüren Şeyler" konusunda olması sana dalga geçtiğimizi anımsatması gerekirdi.
Bİr kaç tane Lakers'lı zıpçıktı dangalağın wikipedia'nın içerik geliştirme sistemini kullanarak kendi kafalarınca Jermaine'i takas etmişler. Bunu anlatmaya çalıştık anlatamadık sanırsam...
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:02.09.2007 ve Saat:22:15:51 |
|
El emeği göz nuru ve yaratıcılık 

Son düzenleme: Droogie (Tarih: 02.09.2007 / Saat: 22:18:35) |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:05.09.2007 ve Saat:00:44:15 |
|
Murat Kosova dan inciler
Milli takimimiza resmen büyüsüz bir degnek degmis durumda
Girerse basket olacak
Ibrahimi bosaltmaya calisiyoruz
Faul, faul!! Yok ya faul degilmis sanirim ben gaza gelmisim
Deja Vu oldum zannettim
O uclugu yemeseydik Amerika'yi yenerdik dimi Batur abi?
Bu saç modeliyle annemin elmali pastasini andiriyor (Murat Kosova - Nba'de siyahi bir basketciyi birseylere benzetmeye calisiyor)bunda artık koptum 
Ayuso adinin animsattigi seyi animsatan davranislar yapiyor
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:05.09.2007 ve Saat:00:53:41 |
|
İsmet Badem: Sizin gibi güzel bayanları salonlarda görmekten çok mutlu oluyorum. Basketbola bu ilgi nereden?
Kız: Ben Efes kızlarından biriyim zaten.
İB: Aaa öyle mi? Çıplak değilsin ya tanıyamadım.
Murat Murathanoğlu: Ya İsmet bi de sana bu iş için para veriyorlar değil mi?
"Ben ona dırdırın kralını yapaım, ama lisanina hakim degilim." (Ahmet Çakar, Lucescu'ya çatarken)
Son düzenleme: Droogie (Tarih: 05.09.2007 / Saat: 08:15:23) |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:24.09.2007 ve Saat:20:25:57 |
|
Zamanın Beşiktaş teknik direktörü Gordon Milne yi fenerbahçe 'nin almak istemesine Beşiktaşlı kaleci Metin'in gazete manşetinden cevabı:
TIKLA
Son düzenleme: KG (Tarih: 24.09.2007 / Saat: 20:29:20)
In our liFe there is IF, in our buSINess there is SIN, in our beLIEfs there is LIE, in our boDIEs there is DIE
''by Dave Mustaine''
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:28.09.2007 ve Saat:14:37:05 |
|
Denizli'de arkadaşlarla sitemizde çektiğimiz 80ler filmleri;
Part 1
Part 2
Not: o Müziği biz 3 yıl önce bulmuştuk.Açıp dans ediyoduk. 
In our liFe there is IF, in our buSINess there is SIN, in our beLIEfs there is LIE, in our boDIEs there is DIE
''by Dave Mustaine''
|
| Yukarı Dön | |
|
|