Tarih 06.09.2010 Saat 20:15:26
Üye Adı: 
Şifre: 

Üyelik İçin Tıklayın
 Son 2 Konu + Son Gönderilen 60 Mesaj
 Kapatıyoruz!
Son cevap: Gorkem

HP Touchsmart 600
Son cevap: Droogie

Kapatıyoruz!
Son cevap: Gorkem

HP Touchsmart 600

Suns-Blazers Eşleşmesi
Son cevap: ihatesarver

Boston-Miami Eşleşmesi
Son cevap: saurian

Sonisphere 2010

Sezon Ödülleri Tahmini 09-10
Son cevap: ihatesarver

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası
[ Sayfalar:1 - 2 ]
Son cevap: bayjordan

NBAKolik'le Nasıl Tanıştınız?

NBA'den ince detaylar...
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 ]
Son cevap: Flash

Yarışma
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 9 ]

Basketbol ile ilgili yayınlar
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 6 ]
Son cevap: gorkemwadejames

Nerede Bulabilirim?
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 5 ]
Son cevap: godmin

NBAKoLik.com Yazı ve Yazarları
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 13 ]
Son cevap: cenky79

BEKO Basketbol Ligi

Nets - Takım Analizleri
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 7 ]
Son cevap: goalmen

Rockets - Takım Analizleri
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 16 ]

Güldüren Şeyler
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 7 ]
Son cevap: pelinkasapoglu

Nuggets - Günün Maçı ...
Son cevap: huseyinkoc

Knicks - Günün Maçı ...
 Son Kayit Olan Üye
Forumda 2167 üye kayıtlı.

En yeni üyemiz:
lebron_james
1996
Ankara
Heat
 Forum AnaSayfa + NBA + Toronto Raptors + Raptors - Takım Analizleri
 Gönderen Konu  
 Droogie
 Fo Fo Fo!!!
Bağlı değil

Gönderilen Tarih:07.05.2006 ve Saat:23:45:29

Takım konusunda her türlü aklınıza gelebilecek tartışmalar. Takımın oyuncularından koçundan tutunda, takımın logosu, maç yaptığı yere kadar her türlü mesajlar buraya

Gönderenler Mesajlar
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:21.05.2006 ve Saat:06:46:09
bakalım bakalım neler oluyor takımda bu yaz bayaaa bi hareketli geçecek gibi gözüküyor eeeee işinde usta bir GM geldi takımın başına neyse Chris Boshta kalmak istediğini açıkladığına göre herşey yolunda gibi gözüküyor peki mike james ne olur? ne olmalı? gelin tartışalım
bu seneki katkısını kimse inkar edemez sanırım bence kalması gereken bir oyuncu fakat yaptığı açıklamada houstona geri dönmek istediğni söylüyor eee bizim GM Colangeloda fazla para veremeyiz diyor takımda eksik çok diyor yani orda durum bayaa karışık gidicek gibi duruyor fakat ben kalmasını istiyorum ya siz
 Yukarı Dön
 KG
 I'm Baack!
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:23.05.2006 ve Saat:08:21:43
USta bence James naz yapıo görürsün kalır o.Ha şöyle bir durum var ki bu sezon ki kötü gidişin ardın Houston değişiklik moduna bürünürse belki james'i geri alıp bi iş yapacaklarını sanırlar.Belki de yaparlar bilemiorum ama içimden bir ses kalacak dio korkma

In our liFe there is IF, in our buSINess there is SIN, in our beLIEfs there is LIE, in our boDIEs there is DIE
''by Dave Mustaine''
 Yukarı Dön
 thrashers

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:24.05.2006 ve Saat:04:36:05

Eğer Houston'a giderse bu kadar şut kullanamaz ve bu kadar göz önünde kalamaz.Sayı atmanın şut kullanmanın cazibesi onu Toronto'da kalmaya zorlayacaktır ve kalacaktır kanımca Onur'un dedikleride doğru biraz piyasa yapmaya çalışıyo

Toronto açısından sevindirici bi haber daha Draftta 1. sıradan seçecekmişsiniz hayırlı olsun

http://www.nba.com/news/draft_lottery_results_060523.html

Hamamböceğini takip edeceksin! Hamamböceği hizla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşilaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir.

Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:27.05.2006 ve Saat:08:14:21

hakkaten hayırlı olsun ya bu sene pek iyi geçmesi beklenmeyen drafta giren iki tane kaliteli uzun var normalde 5. sıradan yapcağımız draftta muhtemelen ikiside kalmazdı şimdi ise hangisi alsak diye düşünüyoruz süper bir şey. bu iki isimden biri LaMarcus Aldridge diğeri ise Andrea Bargnani ben aldridgenin draft edilmesi taraftarıyım çünkü okuduklarıma göre gerçekten iyi bir müdafacaı ki takımın en büyük eksiği vede pivot mevkiğinde bargnani yetersiz kalabilir yani oynayamabilir. her neyse mike james konsunda bambam güzel söylemii mike eğer houstona giderse bu kadar şut kullanamaz diye. mike jamesle yapılan röportajda kendide söylüyordu zaten benim bu takımda işleri bozacağımı düşündükleri için beni yolladılar diye yani yaonun ve tmacin oyununu bozacağını düşündükleri için ama yaşanan sakatlıklar sonrası bence geri dönmesini isterler istemeseler bile yüksek kontrat isteyeeği için bizde kalmayacağını düşünüyorum.

Jay Williams geri dönüyor. okuduğuma göre artık kendini hazır hissediyormuş vede mike jamesin ayrılmasıyla boşalan guard sorununu williamsla çözmeyi düşünüyormuş bizimkiler eğer gerçekten sakatlığı düzeldiyse çok faydalı olacağına inandığım bir oyuncu nbadeki ilk ve tek senesindede çok iyi bir performans segilemişti ve 2. çaylak takımına seçilmişti umarım eskisi kadar iyidir ve toronto bu yıldızı kaçırmaz yinede riskli bir hamle çünkü uzun zamandır basketbol oynamıyor ama ben GMmimize yine sonsuz güveniyorum senye müthiş bir Raptor izletecek bize

The Toronto Raptors announced Thursday they have acquired forward Kris Humphries and centre Robert Whaley from the Utah Jazz in exchange for centre Rafael Araujo.
evet arkadaşlar ilk takas haberi benden sanırım sonunda bekleneni veremeyen Arajuo takımdan gönderildi ve yerine iki isim geldi Humpries ve Whaley. Humpries geçen soezon Utahta ortalama
10 dakika süre alırken 2.5 ribaund 3.0 sayı ortalmasıyla oynamış. diğer gelen oyuncu Whaley ise geçen sene sadece 23 maçta forma şansı bulmuş ve 9.2 süre ortalamasıyla 2.1 sayı ortalaması tutturmuş. umarım iki takım içinde iyi bir takas olur ki ben öyle olacağına inanıyorum.

Yukarı Dön
 KG
 I'm Baack!
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:16.06.2006 ve Saat:16:26:37
İlk haber benden sanırım demiş.Ulan senden başka yazan yok ki zaten Bu takası nie yaptılar dersen maksat hava değişikşiği.Belki toronto biraz daha savaşcı uzunlar almış oldu o kadar.Daha fazla bi action olcağını zannetmiyorum hele ki drafttan da uzun oyuncu alırsanız o zaman harbi uzun bi takım oluosunuz.Ve James'de giderse bu seneki oyun anlayışız(şuta dayalı) baya bi değişmiş olacak...

In our liFe there is IF, in our buSINess there is SIN, in our beLIEfs there is LIE, in our boDIEs there is DIE
''by Dave Mustaine''
 Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:17.06.2006 ve Saat:12:14:25
ya yok bunu takas bölümünede yazmıştımda ondan yane biliyom buraya benden başka yazan yok alıştım ben deli gibi kendim yazıp kendim okuyorum ama bak gör sen seneye yeni nesil Totontolu olacak Utah takası iyi oldu hiç yoktan iyidir yani iki takımda işe yaramayan fakat gelişme gösterebilecek oyuncularını verdi yani birşey kaybetmediler fakat kazanabilirler
 Yukarı Dön
 KG
 I'm Baack!
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:17.06.2006 ve Saat:18:57:28
Tamam abi o zaman ben toronto forumunun adını kendin yaz-kendin oku olarak deiştiriyorum

''by Dave Mustaine''
 Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:22.06.2006 ve Saat:13:09:48

Colangelo boş durmuyor arkadaşlar ve sezonun 2. takasınıda gerçekleştiriyor. Spurstan Radoslav Nesterovic alınırken Matt Bonner, Eric Williams ve 2009 yılında ikinci tur draft hakkınıda veriyoruz. Colangelo anlaşılan yine en iyi GM olmak istiyorki hiç boş durmuyor. Nesterovic hayal kırıklığı yaratan bir oyuncuydu fakat Colangelo ona çok güveniyor ve takımın pivot sorununu Nesterovicle gidermeyi planlıyor yine GMmimizi saygıda kusur etmeden iki takım içinde iyi olmasını diliyorum

üstteki yazı transfer bölümüne yazdığım yazı şimdi bide takım için şu takası değerlendirelim. Nesterovic Spurs tarafından Amiralin yerini doldurması için alınmıştı fakat büyük bir hüsran yaratmıştı. bu hamleye eğer ki Nesterovic yanında verilen para büyük bir miktar değilse kumar oynanmış denebilir çünkü 23milyon $’lık gibi büyük bir kontratı var ki buda bizim o güzelim salary boşluğumuzu darmadağan eder fakat bunun yanında Nesterovicin iyi oynama gibi bir durumuda varki buda takımın eksik olduğu kısmı direk doldurur ve süper bir şey olur. Colangelo'da takıma uyum sağlayıp hem defans sorununu çözüp hücumuda katkı yapacağını söylüyor bunu bekleyip göreceğiz. bu takasla beraber yine bir soru işareti takılıyor aklıma takıma pivot takviyesi yapıldığına göre o zaman draftta diğer bir eksik olan guard mı alınacak? millet şampiyonluğu kutlarken biz bunları düşünüp kafa patlatıyoruz inanın şu anda kimse Torontonun nasıl bir hamle yapacağını tahmin edemiyordur çünkü çok alternatif var. gerek 1. sıradan alınacak oyucu için olsun gerekse bu hakkı takasla kulanmak konusunda olsun en iyisi falza düşünmeden neler olacağını izlemek

son olarak Utahtan takas sonucu gelen Robert Whaleyide serbest bırakmışız söyleyim dedim

Yukarı Dön
 iconium42

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:23.06.2006 ve Saat:00:17:55

Avrupa'nın bence tartışmasız en iyi yönetilen kulübü Benetton Treviso'nun en yetkili yöneticisi Maurizio Gherardini Raptors'ın yönetici ekibine katıldı. Colangelo klasını konuşturuyor gene. Uzun vadede bayağı iyi Avrupalı draftlar yapabilir Toronto, hatta yapacaktır da. Benetton da Avrupa'da genç yetenekleri bulup NBA'e pazarlamasıyla ünlü bir kulüp.

Hayırlı olsun Anıl!

Büyük şans bu Colangelo sizin için. Daha çok iş yapar bu adam. Bize de en kısa zamanda Mitch çapsızından kurtulmak nasip olur inşallah.

Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:23.06.2006 ve Saat:15:03:13
sağolasın çağrı darısı başınıza
gerçekten büyük bir şans Colangelo gibi bir GMe sahip olmamız arkama rastlanıp rahat bir off-season geçiriyorum diğer takım taraftarları gibi internete her girdiğim acaba yine ne saçmalamış bizim GM korkusu olmuyor en azından
son olarak Maurizioyu kadroya dahil etmesi çok akıllıca avrupayı ondan daha iyi bilen bir adam bulamazdı heralde fakat bununla berebar Bargnaniyi alma olasılığıda yükseliyor ki o zaman nasıl bir takım sahaya çıkar bu beni düşündürüyor
 Yukarı Dön
 KG
 I'm Baack!
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:23.06.2006 ve Saat:20:41:11
Valla siz aldınız oldunuz gari bargnani'yi baya uzun bir takımınız olacak ama eğer şütör guardlar ekleyemezseniz bence çok da umutlanmayın.

''by Dave Mustaine''
 Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:24.06.2006 ve Saat:14:02:05

du bakalım onur eğer GMin Colangelo gibi bir isimse sürprizlere açık oalcak emin ol onunda çözümünü bulacaksın hemde çok karlı bir şekilde yapacaktır inancımız sonsuz

dedik işte sürprizlere açık olmak lazım diye verdi fıstık gibi Charlie-Vyi. şimdi böyle söyleyince bu takastan üzüntü duyduğumu sanmayın hala daha saygım sonsuz GMe Mike Jamesle kontrat imzalanmayacağı ortayda bu durumda pgde boşluk oluyor ki TJ Ford o boşluğu doldurabilecek bir oyuncu bakılınca Charlie TJye göre daha üst seviyede bir oyuncu gibi duruyor fakat iyi bir takım kurma yolunda alınmış süper bir karar bence ayrıca Colangelonun hızlı takım oyununu sevdiğini Sunstan biliyoruz gittikçe taşlar yerine oturuyor vesonuçta çok iyi Raptors izleyeceğiz bu sene

James, 31, is seeking a five-year deal after a breakout season for the Raptors in which he averaged 20.3 points and 5.8 assists. The Mavs and Rockets are offering three-year deals starting at the $5 million mid-level exception. Minnesota, which also has its exception available, has been trying to land James via sign-and-trade but the Wolves, according to NBA front-office sources, haven't been able to tempt the Raptors with a package featuring swingman Trenton Hassell.
al onurucum sana bir sürpriz daha bu sefer sizden geliyor Mike'a karşılık Hassell'i teklif etmişinz. takas gerçekleşirse eğer sizin için çok iyi olur fakat aynı şeyi bizim için söyleyemiyeceğim. o yüzden hiç boşuna sevinme BC'nun böyle bir hata yapacağını zannetmiyorum. bu arada haber espn de çıktı.

Minnesota is definitely one of my top (choices)," James said. "They have one of the best players in the NBA in Kevin Garnett. I've been a fan of Kevin since I've been in the game. It would be an honor for me to play with somebody like that, because I think he thinks like me as far as how I approach the game, and he would bring out the best in me."

Mike James'in bu açıklamasıda Minnesotaya gitmek istediğini gösteriyor umarım Hassell karşılığında gerçekleşmez bu takasta gerek salarydeki boşluk gerekse Mike harcanmaz

Yukarı Dön
 Big_76er
 Misafir
 Gönderilen Tarih:09.07.2006 ve Saat:14:12:15
ben yine de çok büyük fark olcanı düşünmüyorum playoffu zorlar ama çıkamazlar bence
 Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:09.07.2006 ve Saat:15:37:42
haklısın o yüzden rahat rahat ifadesini kaldırdım hem biraz abartıydı bu senede savunmada sorun yaşayacağımız kesin fakat ben bunun playoffa çıkmamızı engelleyeceğini düşünmüyorum. geçen sezona göre daha iyi hücum yapacağımız için vede savunmada sorun yaşasak bile onunda geçen seneye göre daha iyi olacacağı inandığım için playoffa kesin gözüyle bakıyorum tabi bi aksilik olmazsa
 Yukarı Dön
 thrashers

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:09.07.2006 ve Saat:16:17:24
Galiba geçen sezon Sixers'ın neden playoffa giremediğini unuttun.100 küsürlerde sayı yemiştik.Doğuda savunması ortalamanın altında bir takımın playoff yapma şansı yok bence.

Not:Aslında bu konuyu konuşmak için erken daha.Free Agent lar var takaslar var.Takımın son halini gördükten sonra bu konuyu açsan daha iyi olurdu Anıl

Hamamböceğini takip edeceksin! Hamamböceği hizla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşilaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir.

Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:09.07.2006 ve Saat:17:36:05
savunma konusunda aslında ortalamanın üstüne çıkabiliriz bu sene çünkü çok genç koşan bir takım haline geldik müdafayı daha hırslı bir şekilde yapabiliriz ayrıca Nesterovic her ne kadar geçmişte kötü bir oyun oynasada o size'la boyalı alanı doldurur hiç olmazsa geçen seneki gibi millet elini kolunu sallayarak gezmez.
konuyu şimdiden açmamın iki sebebi var 1.takım baştan aşağı değişti nerdeyse evet daha takıma takviye gelebilir (gelmeside muhtemel duruyor) fakat Colangelo artık benchi kuvvetlendirecek hamleler yapacakmış 2. ise Raptor bölümüne kimsenin yazdığı yoktu böyle bir başlıkla hiç değilse bir kaç insan gelir fikrini söyler düzgünce konuşuruz tartışırız diye açtım anlayacağın çok yalnızdım bambam
 Yukarı Dön
 thrashers

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:09.07.2006 ve Saat:18:06:16
Yav Anıl'cım seni ne zaman yanlız bıraktık biz.Ben sana İbrahim Tatlıses abimizden Yalnızım Dostlarım adlı parçayı gönderiyim bari.

Geyiği bir kenara bırakırsak Rasho konusunda haklısın ortayı kapatabilecek bir uzun ama benim endişem Bargnani'nin 3 oynaması.Bu kadar uzun , beyaz bir oyuncunun Nba'in atlet 3 numaralarına karşı çok zorlanacağını düşünüyorum hem savunmada hemde hücumda.Sağından Lebron solundan Carmelo üstündende Carter geçer vallahi

Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:09.07.2006 ve Saat:21:59:24
güçlenmesi konusunda çok haklısınız arkadaşlar fakat hız konusunda çoğu 3 numarayı cebinden çıkartır gerçi dediğiniz gibi bu cüsseyle oda pek işe yaramaz yinede pekçok NBA oyuncusu var onun gibi çelimsiz bir şekilde NBAye gelen daha sonra canavara dönüşen bu sene Bargnaniyi yedekte bile görebiliriz 3 numara olarak graham oynayabilir bunun tek sebebide yine dediğimiz şey güçten kuvvetten bi haber Bargnani
Alper'cim çok sağol valla yalnızlık zor be iyiki varsın hatta iyiki varsınız
 Yukarı Dön
 thrashers

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.07.2006 ve Saat:14:50:24
Ama Onur'da haklı şimdi Anıl.Hele ilk önce rahat rahat playoff yaparlar die ankete şık koymuşun görünce yarıldım walla.Charlie-V takasına hiç bi anlam veremedim zaten.Bargnani'den daha iyi bi oyuncu bence V.Charli-V'yi vereceklerine draft hakkını verip iyi bi PG alsalar daha iyi olurdu.Charlie-V'nin gitmesi Toronto'ya güç kaybettirdi bence.Bargnani'den çok daha iyi bi 3 numara.

Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.07.2006 ve Saat:15:48:48
Bi ara gaza gelip rahat rahat yazdık tamamda niye yüzüme vuruyorsun ki Charlie-V kesinlikle iyi bir oyuncuydu orası tartışılmaz fakat iyi bir takım kurma yolunda bazı şeyleri feda ettik gözüyle bakılabilir. TJ Charlie ayarında bir oyuncu olmadığıda kesin ama zaten ligde öyle aman aman oyun kurucular yok o yüzden faydalı bir takas bence hee sonra Charlie-V'nin oyununu görüp ahh ahh diyebilirizde tabi
 Yukarı Dön
 Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
 Forum AnaSayfa + NBA + Toronto Raptors + Raptors - Takım Analizleri