Son düzenleme: Droogie (Tarih: 23.12.2008 / Saat: 01:37:36)
Gönderenler
yine kayboldu...
Gönderilen Tarih:06.02.2010 ve Saat:12:25:59
selam millet. bugün internette gezinirken ekşisözlükte bir yazı okudum kafama takıldı. buradan yazının tamamını okuyabilirsiniz ama özetlemek gerekirse madison square garden'da çember diğer salonlara göre daha büyükmüş. dolayısıyla daha fazla sayı oluyormuş filan... Mümkün müdür böyle bir durum? yoksa yine bi tarafından sallamanın yeni versiyonu mudur?
Valla bana komik geldi ama Stern yapabilir korkulur ondan. İyide niye; atıyorum, jennigs coşmadıda ersan coştu. Jenningste 23/8 den daha fazla şut sokabilirdi.
Madison Square Garden da potalar daha geniş önermesi saçmalığın daniskasıdır. Basketbol dediğimiz bir oyun değil mi? Ve bunun kabul edilmiş ve yadsınamaz kuralları var, kurallar esnetilebilir veya değiştirilebilir ancak pota genişliğiyle oynanmaz. Eskiden nba de çember daha yüksek diye kandırılan küçük çocuklar vardı. ( biri de ben ) Böyle olmadığını öğrendiğimde epey bir rahmet okumuştum kendilerine. Neyse, kariyer rekoru kırmak isteyenler gelip kısa potalarda oynasınlar, hatta smaç basamayanlar falan da gelsin.
cleveland ılgauskas ı takasta verdi ancak herkes onları geri alacak diyor bu nasıl olacak buna uygun bır kural mı var phil jackson ılgauskas ı herkes gerı alacaklarını bılıyor dedı
eksiklikten ziyade nba bir oyuncu takımında serbest kaldığında 1 ay içinde eski takımıyla da anlaşabilme imkanı veriyor. yani bu işi aslında olabildiğince yasal ve takıma zarar verir bi konuma getirdi nba. eğer takas edilen oyuncu 1 sene dönemese bence bu çok ağır bir kural ve yersiz olurdu. her sporda olur böyle şeyler çok takmamak lazım.