Ben baktım biraz hem oyuncu seçebilme imkanı var hem de karakter oluşturma bölümü var. Ayrıca NBA today diye bir özellik de var oyunda oyuncuların o haftaki form durumlarına göre overalları değişecek mesela Daniel Gibson bi hafta çok iyi oynadı özellikleri artacak.
oyun piyasalar yarın sürülecek. sanırım internetten oyunu indirmeye başlayanlar vardır. bakalım bir hafta içinde oyun elimize geçer. 2k9 güzeldi 2k10 dan baya ümitliyim...
oyun süper olmuş dün denedim.şarkılar ve maç tezahüratları çok hoş olmuş.my player modu zaten başlı başına bir oyun.ben oyuncumu yarattım.şuan sacramento tarafından summer leaguede deneniyorum.beğenirlerse kontrat beğenmezlerse nbdlde oynayacağım
My Player modunu şu dakikada öğrendim ve şu dakikada para biriktirmeye başladım.Sağlam bi ekran kartı bütün dertlerimi unutturucak bana..
nedir bu my player'ın numarası?? eğer tahmin ettiğim şeyse, drafta girip çaylak gibi kontrat alıp havlu sallarken yıldıza dönüşmek become a legend gibi... aman diyeyim yeni parça aldırmayın durup dururken
Aynen düşündüğün gibi.İlk önce oyuncunu yapıyosun.Sonra bi takım seni yaz liginde denemek için alıyo ve maçlara katılıyosun.Maçlarda yaptığın katkı sonucu ''C+ C B+''gibi puanlar alıyosun.Antrenmanda görevleri tamamlamaya çalışıyosun.Tüm bunları yapınca skill puanın çoğalıyo ve yeteneklerini geliştiriyosun...
Bu arada oyun gerçekten müthiş olmuş.Arkadaşla bugün maç yaptık ve şu özellik dikkatimi çekti.Takımları ayarladık maç yapıcaz ve jenerikte aynen şöyle dedi: ''Friday night action''.Yani oyunu oynadığın gün hangi gün ise o günü jenerikte sunucu söylüyor ve sanki günü gününe maç yapıyomuşsun hissini veriyolar.
Oyun tek telimeyle amazing
Doğumum Beşik'ten
Mezarım Taş'tan
Varmı daha büyük
BEŞİKTAŞ'tan....
Çok zevkli ve kusursuz denebilecek kadar iyi durumda. Hiç bir saçmalık yok. Hatta oyuncular hakemlere takılıyor, kameramanların üstünden atlıyor, maç başlangıcında özel oyuncuların özel başlangıç hareketlerini koymuşlar onları izleyebiliyoruz. Azıcık uzaktan baksak gerçek maç sanıcaz zaten o derece güzel duruyor. Oynanış da çok değişim yok hala aynı tek fark biraz daha kesin pas atmanız gerek öyle S tuşuna abanarak bi yere varamıyor genelde topu dışarı fırlatıyorsunuz, gayet mantıklı.
Takım olarak da Orlando ölümcül olmuş. Takım genişliğidir, şutör zenginliğidir her türlü tehditi barındırıyor takım.
Ayrıca smaç yarışmasını özellikle oynayın ve kazanın şiddetle tavsiye ediyorum inanılmaz bir sürprizle karşılaşıyorsunuz şampiyon olunca (ya da olduğunuzu sandığınızda) kesinlikle ve kesinlikle yapın dediğimi mükemmel bir yaratıcılığa şahit olacaksınız...
Yalnız büyük şanstırki oyunu 1 gün oynadım ertesi gün saçma bir hata verdi internette çözüm bulamadım tekrar kurmaktayım =( Umarım oynayabilirim...
Association Mode da sadece bir maç yapabildim. Sunum açısından çok iyi olmuş oyun. Aralarda takımların sıradaki maçları, konferans-grup sıralamaları vs veriliyor. Oyun içinde gösterilen istatistikler artırılmış. Maç izler gibi aynı.
My Player modu çok zevkli gerçekten. Tek maç yapabildim bu mod hariç zaten. Şu drilli yapayım, şu maçtan skill point kazanayım da özelliklerim gelişsin falan derken zaman çabuk geçiyor. Oyun stilim All-Around PG. Öncelikle şutumu geliştirdim ve iyi kötü bir skor opsiyonu kazandırdım oyuncuma. Daha sonra top çalma ve defansif özelliklerimi geliştirdim. Charlotte Bobcats ile Milwaukee Bucks karşısında ilk NBA maçıma çıktım. Maçı farklı kaybederken 10 sayı ile takımımın en skoreri oldum üstüne 7 ribaund, 4 asist yaptım. Micheal Redd'i PG a çektiler kendisini savunmak çok zordu. Savunamadım zaten İlk yarıyı B+ ile bitirmiştim, Redd ile eşleştikten sonra C ye düştü notum. Maç sonunda tekrar B+ ya zar zor çekebildim notu.
Modun ismi futboldaki karşılıklarına göre daha kötü Futbolda Become a Legend ve Be a Pro gibi daha havalı isimler varken My Player basit kaçmış
Aynen düşündüğün gibi.İlk önce oyuncunu yapıyosun.Sonra bi takım seni yaz liginde denemek için alıyo ve maçlara katılıyosun.Maçlarda yaptığın katkı sonucu ''C+ C B+''gibi puanlar alıyosun.Antrenmanda görevleri tamamlamaya çalışıyosun.Tüm bunları yapınca skill puanın çoğalıyo ve yeteneklerini geliştiriyosun...
Bu arada oyun gerçekten müthiş olmuş.Arkadaşla bugün maç yaptık ve şu özellik dikkatimi çekti.Takımları ayarladık maç yapıcaz ve jenerikte aynen şöyle dedi: ''Friday night action''.Yani oyunu oynadığın gün hangi gün ise o günü jenerikte sunucu söylüyor ve sanki günü gününe maç yapıyomuşsun hissini veriyolar.
Oyun tek telimeyle amazing
vay anam vay neler dönmüş ya. bide yaz ligleri falan. zaten EA Sports'un Be A Pro'sunu geçen sene Konami patlatmıştı bu sene de My Player patlatmış Puanlar bilmemneler acayip gaz oldum yaa Mutlaka almak lazım