arkadaşlar online maclar cok zewkli oluyor. ben bi lig açtım 30 takımlı millet akın etti dün gece takvim i olusturdum ve ilk macı bi elemanla yaptım cok güzel oluyo bildiğiniz sezon işte o an online olanlarla macını yapabiliyosun. kendine güvenenler varsa bir 8li 4 lü turnuva çevirebiliriz
ark. my player modunda süreyi değiştirmeyi bulamadım. bunun dışında 6'7'' boyunda scoring SF'm var. Şu anda LA D-fenders'dayım daha yeni başladım. önerilerinize açığım
ark. my player modunda süreyi değiştirmeyi bulamadım. bunun dışında 6'7'' boyunda scoring SF'm var. Şu anda LA D-fenders'dayım daha yeni başladım. önerilerinize açığım
2ksports forumlarında "osori" nickli bir arkadaş my playerdaki süre sorununa bir çözüm bulmuş. Bilindiği gibi myplayer modunda sizin maçlarınız 5, simulasyon maçlar ise 12 dk üzerinden oynanıyor, haksız rekabet oluşuyordu Ayar menüsü olmadığından herhangi bir değiştirme yapılamıyordu. Aslında bir hile programı olan "tsearch" ile bu sorun ortadan kaldırılabiliyor.
1. "tsearch" programını indirin.
http://www.timsvault.com/cheattools/tsearch.htm
2. Oyunu açın ve MyPlayer Modunuza kayıt dosyanızı açarak giriş yapın.
3. "tsearch" programını açın
4. "Open process" bölümünden "Nba2k10" u seçin
5. "Add new cheat" butonuna basıp "Address" bölümüne "5443ABC" değerini girin.
6. Eklenen cheat in value değeri oynayacağınız maç süresini göstermektedir. Bu 5 değerini örneğin 15 yaparak 15er dakikalık çeyreklerle maç yapabilirsiniz.
* Düzenlemeniz sadece o myplayer save dosyanızı etkiler
* Düzenlemeniz direkt dosyaya etki eder kayıt tuşu yoktur, bir kere yapmanız yeterlidir.
* Diğer ekstra address değerleri ise şöyle
MyPlayer CPU Sim suresi : 5443AC0
MyPlayer Zorluk Seviyesi: 54439C4
böyle bir kaynak buldum.işini görür umarım
öncelikle tsearch'i kullandım hatasız çalışıyor tavsiye ederim. 12 dakikaya ayarladım periyot başı ve nba live'daki gibi 200lere çıkma tarzında bir sorun yok. gayet iyi gidiyor maçlar en azından memphis için söyleyeyim 130 civarlarına kadar çıkıyor maximum. ki gayet doğal memphis için.
6'2'' boyundaki Güney Koreli Pass First guard'ım Zeu Yung Hwang'la başarılardan başarılara koştum Summer Circuit'te Lakers'la çıktım ve Boston'ın Training Camp teklifini kabul ettim. Ordan Springfield Armor'a atıldım ve 6 maç sonunda Memphis'le 10 günlük kontrat imzaladım tahmin edebileceğini bi şekilde adamı aşırı gaz moda sokan bi oyun Mutlaka oynayın diyorum
bende daha kısa olsun diye 7dk. çeyreklerle oynuyorum an itibari ile 76ers'dayım. ivey-iggy-can-young-band pek de iyi bir beş değiliz durmadan yeniliyoruz
bende derslerden zaman bulabilmmi bakabiliyorum arada. bu arada zaman ayarlama olayının olmaması çok aptalca olmus. maçları simulate yapabilme yok dimi my player modunda.
Oyunda birkaç saçmalık var onları söylemek istiyorum. Öncelikle yarı sahayı geçtikten sonra baskı yokken bile guardlar backcourtvailation yapıyor my player modunda. Ayrıca molaları hzlı geince bazen oyun başlasada dansçı kızlar biraz geç çıkıyor. Birkaç tane daha vardı ama unuttum yine de genel itibariyle müthiş bir oyun.
Arkadaslar oyunu herhangi bi hata olmadan oynuyodum grafik yuksek oldugundan yavas oluyodu dedim grafigi biraz dusurursem ne olur grafigi dusurdum diger ayarlari low secenegine getirdim.
Buraya kadar hersey normal anormal olan sey ise bu degisikligi yaptiktan sonra my player kismina giremiyorum. Load yapiyorum dosyayi kendi oyuncu sayfama girdigim anda oyun kapaniyo kendi kendine.
Ayarlari eski haline getirdim ama sorun cozulmedi nasil duzelir bu durum bilgisi olan var mi acaba ?