Oyunun oynanışında acayip bi problem var. Son saniyelerde oyuncuların birbirlerine yakın durması gerekli ama yapmıyorlar. NBA Live'da bunu yapıyolardı son saniyelerde, top çev,rceğin zaman. Bunda olmuyor. Kaç tane top kaybı yapıp maç verdim o yüzden.
Yok ya kontrat diye bi olay hep 0$ 1 yıllık oluyor sanırım...
ohoo böyle şeymi olur. Amacım 2k dünyasında Tim Thomas olmaktı belki.
muhahahahahah neyse artık 2011'de ayrıntı bekliycez zannedersem ancak bu kadarı yetmiş 1 yılda birdahaki oyunda daha gerçekçi yaparlar. bu arada houston'da 3 numarada canavarlaştım ama bazen canım sıkılınca bir tane 7'0'' lık center açtım onla oynuyorum tavsiye ederim center yada pf oynamak da çok zevkli
Athletic bir Center açtım. Hazırlık kampından 3. maçta şutlandım. Ama d-league'de 5. maçımdan sonra Cavaliers beni aldı. Ne biçim şanslıyım bilmiyorum ama direk tuttuğum takım tarafından lige alınmak gayet güzeldi. Çaylak all-star maçında ilk 5 başladım. Sezon sonu en iyi çaylak 5inde yer aldım. Ve Cavaliers'la ilk senemde şampiyon oldum. 2. sene için Cavaliers'la sözleşme yeniledim. Bakalım neler olcak. Bu arada pivot oynamak gerçekten eğlenceli. Kobe'ye, Yao'ya, Melo'ya blok basmak çok zevkli. Heheh bi maçta 5 blok vurdum finallerde 5i de Kobe'ye.. Muhaha sevdim çok bu oyunu
A Child: What is democracy?
RTE: It must have something to distrubute coal when the election season comes...
Master of Mistakes... Obey your Master!! The RTE...
12 dakikalık oynuyorum.ilk sezon sg mevkisinde açmıştım.çok sayı atıp çok yiyerek finalleri kazandım ve mvp ödülünğ aldım.Şu an overall 85 .2 sezon bittiğinde 95 filan olurum herhalde.amacım kareem abdul jabbarın sayı rekorunu geçmek!!
12 dk oynayınca abartı oluyor sanırım. 5 dk ideal olmalı ki adamlar 5 dk koymuş. Şahsen pivotum ne kadar iyi pozisyon alayım ne kadar iyi yerde pas istersem isteyim pg pas atmazsa atmıyo. Ona rağmen 29-30 sayı attığım maçlar yeterince oldu. Ki bunu toplam 14 küsür dakka sahada kalarak yaptım. İdeal'i 5 dk bence
RTE: It must have something to distrubute coal when the election season comes...
2. sezonda ilk 7 maçta Lebron 12 küsür sayı ortalamasıyla oynuyor Cavs'ın en skoreri benim. Reggie şu diğer takımların maçlarını da 7 dk. ya düşüme olayını anlatabilir misin? Daha önce anlatıldıysa görmedim çünkü
ark. my player modunda süreyi değiştirmeyi bulamadım. bunun dışında 6'7'' boyunda scoring SF'm var. Şu anda LA D-fenders'dayım daha yeni başladım. önerilerinize açığım
2ksports forumlarında "osori" nickli bir arkadaş my playerdaki süre sorununa bir çözüm bulmuş. Bilindiği gibi myplayer modunda sizin maçlarınız 5, simulasyon maçlar ise 12 dk üzerinden oynanıyor, haksız rekabet oluşuyordu Ayar menüsü olmadığından herhangi bir değiştirme yapılamıyordu. Aslında bir hile programı olan "tsearch" ile bu sorun ortadan kaldırılabiliyor. 1. "tsearch" programını indirin. http://www.timsvault.com/cheattools/tsearch.htm 2. Oyunu açın ve MyPlayer Modunuza kayıt dosyanızı açarak giriş yapın. 3. "tsearch" programını açın 4. "Open process" bölümünden "Nba2k10" u seçin 5. "Add new cheat" butonuna basıp "Address" bölümüne "5443ABC" değerini girin. 6. Eklenen cheat in value değeri oynayacağınız maç süresini göstermektedir. Bu 5 değerini örneğin 15 yaparak 15er dakikalık çeyreklerle maç yapabilirsiniz. * Düzenlemeniz sadece o myplayer save dosyanızı etkiler * Düzenlemeniz direkt dosyaya etki eder kayıt tuşu yoktur, bir kere yapmanız yeterlidir. * Diğer ekstra address değerleri ise şöyle MyPlayer CPU Sim suresi : 5443AC0 MyPlayer Zorluk Seviyesi: 54439C4 böyle bir kaynak buldum.işini görür umarım
Burda yazıyor işte o value değerini 7 yap tamamdır =)
merhaba arkadaşlar uzun bir süre forumdan uzak kaldım. aşağıdaki linkten nba 2k10 ile ilgili her türlü bilgi, tüyo lara ulaşabilirsiniz. işinize yarayacaktır.