Tarih 06.09.2010 Saat 20:11:57
Üye Adı: 
Şifre: 

Üyelik İçin Tıklayın
 Son 2 Konu + Son Gönderilen 60 Mesaj
 Kapatıyoruz!
Son cevap: Gorkem

HP Touchsmart 600
Son cevap: Droogie

Kapatıyoruz!
Son cevap: Gorkem

HP Touchsmart 600

Suns-Blazers Eşleşmesi
Son cevap: ihatesarver

Boston-Miami Eşleşmesi
Son cevap: saurian

Sonisphere 2010

Sezon Ödülleri Tahmini 09-10
Son cevap: ihatesarver

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası
[ Sayfalar:1 - 2 ]
Son cevap: bayjordan

NBAKolik'le Nasıl Tanıştınız?

NBA'den ince detaylar...
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 ]
Son cevap: Flash

Yarışma
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 9 ]

Basketbol ile ilgili yayınlar
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 6 ]
Son cevap: gorkemwadejames

Nerede Bulabilirim?
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 5 ]
Son cevap: godmin

NBAKoLik.com Yazı ve Yazarları
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 13 ]
Son cevap: cenky79

BEKO Basketbol Ligi

Nets - Takım Analizleri
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 7 ]
Son cevap: goalmen

Rockets - Takım Analizleri
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 16 ]

Güldüren Şeyler
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 7 ]
Son cevap: pelinkasapoglu

Nuggets - Günün Maçı ...
Son cevap: huseyinkoc

Knicks - Günün Maçı ...
 Son Kayit Olan Üye
Forumda 2167 üye kayıtlı.

En yeni üyemiz:
lebron_james
1996
Ankara
Heat
 Forum AnaSayfa + Dünya Basketbolu + 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası
 Gönderen Konu  
 sleazy
 yine kayboldu...
Bağlı değil

Gönderilen Tarih:03.08.2009 ve Saat:21:48:43
Belki erken bir başlık oldu ama yazacağım konuya uygun başlık bulamayınca yeni başlık açayım dedim.

Belki daha önceden duyan eden olmuştur ama ben daha yeni haberdar oldum.
Biliyorsunuz 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası ülkemizde İstanbul-Ankara-İzmir ve Kayseri de düzenlenecek. Turnuva boyunca sporculara, hakemlere, basına vs. yardımcı olacak gönüllüler aranıyor. Eğer fırsatınız ve isteğiniz varsa bence başvurun. Mart ayından bu yana başvuralar başlamış. Hatta deneme amaçlı eğitimler bile verilemye başlamış ama Aralık sonuna kadar devam ediyor başvurular. Bir çok dalda bir çok kişiye ihtiyaç duyuluyormuş. Neyse ben sözü fazla uzatmadan size linki vereyim. Tıklayın

Gönderenler Mesajlar
 mastmac

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:04.08.2009 ve Saat:13:05:57
Ben girdim ve başvurdum gerçekten güzel bir organizasyon zevk alarak eğitimlere katılırım eğer seçerlerse tabi

Doğumum Beşik'ten
Mezarım Taş'tan
Varmı daha büyük
BEŞİKTAŞ'tan....

Yukarı Dön
 Reggie_23
 Just Be...
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:04.08.2009 ve Saat:13:24:26
Mükemmel bir şey cidden bir basketbolsever için. Kayseri'de iyi iş yapardım aslında ama 2.dil lazım yapabileceğim görevlerde ya da yaşım büyük kalıo Acaip top toplardım halbuki =)
 Yukarı Dön
 4ed

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:07.08.2009 ve Saat:14:52:49
Yer Silicilik harika olurdu aslında. Düşünsene İspanya-ABD finali 10 tane Dünya yıldızı ve sen o sahaya çıkıyorsun. Saha içi orrganizasyonun tamamına alınabilirim hiç sorun olmaz

Mihmandarlığa yaşım tutsa sırf bunun için kasardım ciddi ciddi. Yaş/ehliyet sorun

Yeni bir hat aldıktan sonra başvuracağım. Umarım seçilebilirim

kulturluk.blogspot.com

Yukarı Dön
 queen
 We ll keep on fighting till the end .!
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:10.08.2009 ve Saat:22:17:57
Basın danışmanlığı ve satış zımbırtıları olayında tek dille başvurdum. Ehliyet filan falan var. Bakalım seçilebilcek miyim. Yalnız bu şeyden para filan vermiyolar dimi? Ulaşım, yemek, cart, curt hep senin imkanlarınla?

A Child: What is democracy?
RTE: It must have something to distrubute coal when the election season comes...

Master of Mistakes... Obey your Master!! The RTE...
 Yukarı Dön
 gorkemwadejames

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.08.2009 ve Saat:11:16:42
Heralde ulaşım olmasada yemek ve kalma vardır.. Gönüllüyüz ama turistik geziye gitmiyoruz sonuçta.
 Yukarı Dön
 reggie_23
 Just Be...
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.08.2009 ve Saat:12:12:15
Orada yemek ve konaklama karşılanır diyordu sanırım. Onun dışında zaten bu organizasyona harcanıcak kişisel paranız geri ödenecektir denior...
 Yukarı Dön
 4ed

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:12.08.2009 ve Saat:12:04:35
Mihmandarlarda falan doğal olarak konakalama karşılanıyor. Diğerleri için tam bilmiyorum ama herşeyde konaklamayı karşılamıyorlardır. Açıklama belgesinden başvuru formuna geçmek için "Turnuva tarihleri boyunca başvurduğum şehirde konaklama gibi bir sorunum olmadığına" gibi bir zımbırtı var ya seçmek gereken.
Öğle yemeği ve gerektiği takdirde akşam yemeği de onlardan.

kulturluk.blogspot.com

Yukarı Dön
 mastmac

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:12.08.2009 ve Saat:19:41:37
Otellerde kalacak görevliler tam pansiyon olarak konaklayacaklardır. Otellerde konaklamadan görev yapacak olanların görev süreleri ve ihtiyaç göz önünde bulundurularak öğle ve gerekirse akşam yemekleri karşılanacaktır.

Diyor sitede

Doğumum Beşik'ten
Mezarım Taş'tan
Varmı daha büyük
BEŞİKTAŞ'tan....

Yukarı Dön
 gorkemwadejames

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:17.08.2009 ve Saat:15:51:38
Milli Takımımız Avrupa şampiyonası hazırlıkları kapsamında Polonyayla turnuva kapsamında maç yaptı. Kazandık, ama ben bir türlü, şut atamayan uzunların neden dışarıda top aldığını anlamıyorum. Alırsın anında verirsin guarda ama maşallah bizimkiler penetreye kalkışıyorlari, 3lük atıyorlar. Polonyanın uzunu (NBAde oynamış adını unuttum) dışarıda top aldı ama şut soktu. Bizimde ne zaman uzunlarımız içeriden sayı atmaya başladılar fark kapandı. Bu arada Ersan son çeyrekte skor yönünden(14-15 sayı) Ömer Aşıkta savunma yönünden(en az 3 blok) müthiş katkı sağladı.

Ben şahsen Semihin, son derece yararsız oynadığını düşünüyorum. Ne Oğuz gibi hücum yapabiliyor, ne de Ömer gibi savunma yapabiliyor. Mücadeleden kaçıyor. Arada kucağına ribaunt gelirse alıyor.

Birde, çok açık ortaya çıkan şutör sorunu. Türkler şutla başarı sağlar denir ama kadroda saf 2 numara yok. İbrahim Kutluaydan sonra Serkandan ümidimiz vardı. Oda fos çıktı. Acilen şut atacak oyuncu bulmalıyız.
 Yukarı Dön
 tamburello
 En büyük Lakers'lı
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:20.08.2009 ve Saat:12:27:29
Şu anda katılacak 24 takımın 8 tanesi belli olmuş durumda. Evsahibi Türkiye, son olimpiyat şampiyonu ABD, Afrika'nın ilk üçü, Angola, Fildişi Sahili, Tunus ve Asya ilk üçü, İran, Çin ve Ürdün.

Ayrıca Görkem kardeşimin adını hatırlayamadığı Polonyalı adam Maciej Lampe'dir, 18 yaşında draft edilmiş ve zamanında bir NBA maçında forma giymiş en genç oyunculardan biri olmuştu. Ama çok genç ve tecrübesiz oluşundan dolayı gittiği 3-4 takımda da tutunamayıp Avrupa'ya dönmüştü. Yavaş yavaş kendini göstermeye başladı ve bu sezon Maccabi Tel Aviv'e transfer oldu. Başından bir sürü macera geçmesine rağmen hala 24 yaşında ve Avrupa'nın kalburüstü uzunlarından biri.
 Yukarı Dön
 queen
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:25.08.2009 ve Saat:00:22:40
Bu başlık altına mı yazmalıydım bilmiyorum ama Efes Cup yarın başlıyo. Çarşamba günü Türkiye-Hırvatistan maçı olucak. Maçları Ntv, Ntv-spor göstercek. Bu sene Milli takımı ilk kez izleme fırsatı bulucam. Bakalım napmışlar

RTE: It must have something to distrubute coal when the election season comes...

Yukarı Dön
 gorkemwadejames

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:29.08.2009 ve Saat:12:30:26
Biletler satışa çıkmış. Hepsi değil ama. Ayrıntılı bilgiyi biletixin sitesinden öğrenebilirsiniz.
15 maç 300 tl gibi görünüyor. Ama bu grup maçları.
Çeyrek final paketi hoşuma gitti. 4 maç 200 tl. Maç başına pahalı görünüyor ama en azından şampiyonanın en iyi 8 takımı izlenecek.
Final maçlarının biletleri çıkmadı daha. Birde şu var. Çeyrek final maçları mesela hangi şehirde oynanacak bu belirsiz. Bunu belirlemezlerse kimse erkenden bilet almaz.
Tabi bu fiyatları verdiğin zaman aldığın koltuk, Kobeye 5 metre(bench arkası olursa).

Son düzenleme: gorkemwadejames (Tarih: 29.08.2009 / Saat: 12:31:51)
 Yukarı Dön
 queen
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:05.09.2009 ve Saat:09:58:43
Opsiyonlu biletler satışa çıkmış. Rezerve gibi yani.. Mesela Türkiye çeyrek finale, yarı finale, finale çıkarsa diye biletini al. Çıkmazsa bilet iptal oluyomuş. Biletix'te bu zımbırtı..

Yukarı Dön
 gorkemwadejames

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:15.12.2009 ve Saat:14:44:43
Yapılan kura çekiminde Milli Takımımız, Çin,Porto Riko, Rusya, Yunanistan ve Fildişi Sahilleriye eşleşti. Fildişi sahillerinin basketbol takımı olduğunu bilmiyordum ama diğerleri(belki çin hariç) hep mücadeleci ekipler. Bence zor gruba düştük..
 Yukarı Dön
 queen
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:15.12.2009 ve Saat:19:59:17
1. torbadan en kolay rakip geldi daha kolay ne bekliyodun ki. Bence gayet şanslı bi kura çekmiş Türkiye. Bu arada ABD'ni olduğu B grubu tüm grup maçlarını İstanbulda oynuycak. Türkiye'nin bulunduğu C grubu ise tüm grup maçlarını Ankara'da oynuycak. Bilet fiyatlarında öğrencilere filan umarım indirim yaparlar

Yukarı Dön
 gorkemwadejames

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:15.12.2009 ve Saat:22:29:58
İzmirde hangi takımlar oynayacak??
 Yukarı Dön
 dangerous1
 Lakers For Ever...
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:16.12.2009 ve Saat:22:15:26
izmirde blidigim kadarıyla.D grubu oynayacak.Fransa,İspanya,Litvanya,kanada(bir arap takımı tam aklıma gelmiyor.)Bizim grup; zor bir gruba düştük savunma ve disiplin konuşacak fildişi sahilleri tam bir kapalı kutu ama onları yenecek güçte olduğumza inanıyorum.2. ve ya 3. bitiririz
 Yukarı Dön
 dangerous1
 Lakers For Ever...
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:16.12.2009 ve Saat:22:31:27
Valla benim yaşım siliciliğede tutuor 16.seçilirsem istanbul'dan kobeyle poz veririm
 Yukarı Dön
 basketlover

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:14.01.2010 ve Saat:23:26:17
ben 12 Dev Adam ın çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum En az bi yarı final süper olur Bu arada bilmeyen arkadaşlarımız için paylaşayım turnuvanın maskotu da belli oldu Köpek karakterine sahip bir Van kedisi Ben çok beğendim, tam cuk oturmuş bence.. Siz nasıl buldunuz?

[URL=http://img24.imageshack.us/i/logo800x600.jpg/][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/2774/logo800x600.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img7.imageshack.us/i/court800x600.jpg/][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/2927/court800x600.th.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img11.imageshack.us/i/istanbul800x600.jpg/][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/3561/istanbul800x600.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img14.imageshack.us/i/izmir800x600.jpg/][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/3047/izmir800x600.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img11.imageshack.us/i/kayseri800x600.jpg/][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/8263/kayseri800x600.jpg[/IMG][/URL]

Yukarı Dön
 gorkemwadejames

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:05.02.2010 ve Saat:00:20:42

Alıntı: dangerous1 (16.12.2009 22:15:26)
izmirde blidigim kadarıyla.D grubu oynayacak.Fransa,İspanya,Litvanya,kanada
 o zaman yaşasın Gasol kardeşler ve Parker.
 Yukarı Dön
 Sayfalar: 1 2 
 Forum AnaSayfa + Dünya Basketbolu + 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası