Belki erken bir başlık oldu ama yazacağım konuya uygun başlık bulamayınca yeni başlık açayım dedim.
Belki daha önceden duyan eden olmuştur ama ben daha yeni haberdar oldum.
Biliyorsunuz 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası ülkemizde İstanbul-Ankara-İzmir ve Kayseri de düzenlenecek. Turnuva boyunca sporculara, hakemlere, basına vs. yardımcı olacak gönüllüler aranıyor. Eğer fırsatınız ve isteğiniz varsa bence başvurun. Mart ayından bu yana başvuralar başlamış. Hatta deneme amaçlı eğitimler bile verilemye başlamış ama Aralık sonuna kadar devam ediyor başvurular. Bir çok dalda bir çok kişiye ihtiyaç duyuluyormuş. Neyse ben sözü fazla uzatmadan size linki vereyim. Tıklayın
Gönderenler
Gönderilen Tarih:15.06.2010 ve Saat:18:29:11
ya ben bu gönüllülük işine başvuriyim dedim ama link yanıt vermedi, o kadar mı geç kaldım ya, yok mudur hiç eleman açıkları fln
Aslında ayrı başlık açacaktım ama galiba başlık açma kapatılmış
İstanbulda oynanacak maçlar için biletlerim var
4-5-6-7-8-9 unda oynanacak maçlar için 2 adet biletim var. Arkadaşımla birlikte gidecektik ama yurtdışına gitme durumu çıkınca yalan oldu maalesef. Biletix de iade kabul etmiyor.
toplam 14 maç için biletlerin bana maliyeti 285 lira oldu. Özellikle amerikanın maçlarını oynayacağını tahmin ettiğimiz günlerin biletleri oldukça iyi yerlerden alındı. Teker teker veya toptan satmayı düşünüyorum. Teker teker almak isterseniz maliyetine satacağım ama toplu alımlarda indirim yaparım.
İlgilenen veya daha fazla bilgi almak isteyen arkadaşlar bayjordaan@yahoo.com adresine mail atabilirler.