|
| Gönderen | Konu |
| bkarakilic |
 | | We Will Back...! |  |  |
| | Gönderilen Tarih:10.11.2009 ve Saat:20:31:52 |
|
| Bu sene Dallas'ta oynancak olan All-Star maçının oylaması başladı.Fikirler,yorumlar vs... |
| | |
|
|
| Gönderenler | Mesajlar |
| | Gönderilen Tarih:06.12.2009 ve Saat:13:10:31 |
|
| Alıntı: gorkemwadejames (03.12.2009 00:17:59) |
| ben artık all starda, kiddi, nashi,joe johnsonu görmekten sıkıldım. Hadi kidd tamamda diıer ikisi hi. All star adamı değiller. |
Şimdi anlayamadığım birşey var benim "All-Star adamı" ne demek? Bunu açıkla bana benim anladığım kadarıyla all-star da en iyi oyuncular boy gösteriyor. Çoğu zaman adeletli olmayabilir ama bunu dünyadaki tüm insanları seçebilmesi en mantıklı yolu. Peki böyleyse Nash All-Star adamı değil demek Nash yeterince iyi oynamıyor mu demek? Kimse kusura bakmasın Nash bu sene oynadığı oyunla All-Star olmayı sonuna kadar hak ediyor. Takımını bu adam gibi oynatan ikinci bir adam yok Nba'de |
| Yukarı Dön | |
| gorkemwadejames | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:06.12.2009 ve Saat:16:01:16 |
|
| Ben şunu söylemek istedim. Örneğin, Vince carter, shaq,howard,lebron,kobe gibi oyuncular Allstar maçını eğlenceli hale getiriyorlar. Haketmiyorlar demedim hakediyorlar ama Örneğin yıllardır Allstar olan Nash, inanılmaz pasör biri olmasına rağmen Allstar maçında aklında kalan bir hareketi pası varmı? Ben bundan bahsediyorum. Eğlenceden bahsediyorum.. |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:06.12.2009 ve Saat:21:58:25 |
|
| Ama buna sadece göz zevki deyip geçemeyiz ki. Bu adamların kariyer bilgilerinde yazıyor şu kadar all-star olmuş diye. Ayrıca öyle bi mantığa göre hiçbir beyaz all-star olamaz, atletik uçan kaçan elemanlardan başka birşey olmaz all-star. Burda amaç en iyi oyunculardan oluşan bir maç izlemek. Sana Shaq'ın yaptığı dans çok güzel geliyor olabilir belki başkası da bunla eğlenmiyor üçlük atan pas veren biriyle daha çok eğleniyordur bunu için böyle bir mantıkla yaklaşmak çok saçma geldi bana. |
| Yukarı Dön | |
| lebronjames232323 | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:08.12.2009 ve Saat:11:35:09 |
|
| bence bu sene sadece doğu p g ı ve batı pivotu değişir(malum yao sakat) gerisi aynı..ayrıca doğuda bosh da sonuna kadar hak edio..ancak o zaman hayvani bir doğu 5 i olur..(wade,lebron23,bosh,garnet,howard):9.... carter,lewis,iverson,ray allen artık seçilmemeli..memo ve hido ise bu halleriyle babayı alır..ayrıca bu sene çaylakların sophomereleri yeneceğini düşünüorm...harika çaylak guardlar var..jennings,tyrekee ,collison,lawson ve s.curry.. |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:08.12.2009 ve Saat:11:57:53 |
|
yok be abi sophomore'lar ezer geçer çaylakları.
rose - mayo - beasley - love - lopez
çaylaklardan 1 tane bile bunlar kadar iyi oyuncu yok. kimse bana jennings demesin adam topu tutmaktan aciz.
not too late never too late... |
| Yukarı Dön | |
| lebronjames232323 | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:08.12.2009 ve Saat:14:34:14 |
|
| rose ve mayo şu an beklentilerin altında..burada lopez hariç formda oyuncu yok..all stara kadar form tutarlarsa haklısn..bence çaylaklar kaybederlerse uzunlardan kaybederler...bir de blake griffinin o zamana sağlam olması da önemli bi faktör.. |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:09.12.2009 ve Saat:10:57:42 |
|
Çaylaklarda toptan baş sorumlu Evans değil de Jennigs olursa çaylaklar galibiyeti değil ancak güneşi görürler.
kulturluk.blogspot.com
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:10.12.2009 ve Saat:22:56:36 |
|
Bence güneşi de değil başka birşeyi görürler  |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:11.12.2009 ve Saat:22:24:40 |
|
Allstar ilk beş seçim oylamasının ilk sonuçları açıklandı.Tmac herzamanki olduğu gibi oynamadan çok çok oy alıyor.Oylamada şuan Kobe'nin arkasında Nash ve Paul'un önünde 2.sırada
Doğumum Beşik'ten
Mezarım Taş'tan
Varmı daha büyük
BEŞİKTAŞ'tan.... |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:13.12.2009 ve Saat:00:25:49 |
|
adam tek maç oynamadan... eh işte çinliler ne derse o! 
not too late never too late... |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:13.12.2009 ve Saat:01:34:22 |
|
3 yıldır böyle oluyor.Tmac oylama sonlanmadan bir önceki açıklamada 200 bin fark atıyor 3.'ye,oylamanın sonucunda ilk 5 çıkmıyor.Yani meraklanmayın değişecektir bu durum ve değişmesini ben bile isterim
Doğumum Beşik'ten
Mezarım Taş'tan
Varmı daha büyük
BEŞİKTAŞ'tan.... |
| Yukarı Dön | |
| lamaar | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:28.12.2009 ve Saat:05:57:17 |
|
allen iverson doğuya geri döndükten sonra ikinci açıklanan sonuçlara göre vince carterı geride bırakmış.. t-macte olan oylardaki zamanla gerileme iversonda olur mu acaba? |
| Yukarı Dön | |
| dangerous1 |  | | Lakers For Ever... |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:30.12.2009 ve Saat:14:48:34 |
|
| Alıntı: lamaar (28.12.2009 05:57:17) |
allen iverson doğuya geri döndükten sonra ikinci açıklanan sonuçlara göre vince carterı geride bırakmış..
t-macte olan oylardaki zamanla gerileme iversonda olur mu acaba? |
Bence olmaz çünkü iverson'un jübile all starı gibi bir şey basketbol severler son kezde olsa ai izlemek istiyorlar bunun içinde oylarını esirgemezler he koçlar seçer mi onu bilemem ama halk onu Seviyor ya  |
| Yukarı Dön | |
| gorkemwadejames | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:15.01.2010 ve Saat:19:51:55 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=Ndw6GNCtw14 2010 all starın klibi. Usher sağolsun. Bu videodada görüldüğü gibi NBA; takımları değil, oyuncuları pazarlamaya devam ediyor.. |
| Yukarı Dön | |
| queen |  | | We ll keep on fighting till the end .! |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:19.01.2010 ve Saat:16:49:45 |
|
Bu sene smaç yarışmasına Shannon Brown, Gerald Wallace, Nate(malesef) ve Eric Gordon-Demar DeRozan'dan birisi katılcak. Lebron geçen sene önümüzdeki sene smaç yarışmasında ben varım demişti. Ne iş anlamadım.
A Child: What is democracy?
RTE: It must have something to distrubute coal when the election season comes...
Master of Mistakes... Obey your Master!! The RTE...
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:19.01.2010 ve Saat:16:59:02 |
|
Nate'de katılmayacağım tarzında bir şeyler demişti sanki. İstemiyorum lan o adamı. Nefret ediyorum hatta. 
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:19.01.2010 ve Saat:22:32:31 |
|
| Smaç şampiyonasında bu sene de bi yenilik var. Şu an katılacağı kesin olan isimler Nate Robinson, Gerald Wallace ve Shannon Brown. 4. isim ise ya E.Gordon ya da DeRozan olacakmış. Bu ikisinden hangisinin katılacağını da Rookie-Sophomore maçının yarısında yapılacak tek turluk yarışmayla belirlenecekmiş. Bence güzel bir değişiklik ancak Nate'ten bıktık başka adam mı kalmadı koca NBA'de??? |
| Yukarı Dön | |
| queen |  | | We ll keep on fighting till the end .! |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:20.01.2010 ve Saat:21:38:36 |
|
Geçen sene şampiyon olduğu için kurallar gereği yeniden katılıyor sanırım. Ama hakkaten bıktık ya. İkinci defa çağırılması zaten büyük hataydı bu üçüncü.. Ayıptır
A Child: What is democracy?
RTE: It must have something to distrubute coal when the election season comes...
Master of Mistakes... Obey your Master!! The RTE...
|
| Yukarı Dön | |
| sugarce | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:22.01.2010 ve Saat:03:43:37 |
|
İlk 5 ler açıklandı Doğu- Iverson-Wade-Lebron-Garnett-Howard Batı- Nash-Kobe-Carmelo-Duncan-Amare |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:22.01.2010 ve Saat:20:59:40 |
|
Adaletli bir seçim olmuş.Tmac'in seçilmemesine sevindim çünkü benim sevdiğim oyununu oynaYAmıyor!
Doğumum Beşik'ten
Mezarım Taş'tan
Varmı daha büyük
BEŞİKTAŞ'tan.... |
| Yukarı Dön | |
|
|