|
| Gönderen | Konu |
| | Gönderilen Tarih:27.05.2010 ve Saat:15:32:24 |
|
Alışveriş sloganı değildir. NBA finallerinin ardından siteyi kapatıyoruz. Görüşebildiğim yazarlarla ortak kanı bu şekilde. Güncellik sıkıntı oluyor malum. 5 yıldır emeği geçen herkese ve takipçilere teşekkürler.
Site teorik olarak kapalı olacak. İçindeki yazılara ulaşılabilir şekilde bırakacağız. Malum epey bi arşiv var...
Görüşmek üzere...
 |
| | |
|
|
| Gönderenler | Mesajlar |
| | Gönderilen Tarih:27.05.2010 ve Saat:19:48:08 |
|
Gerçekten çok üzücü... Belki de Türkiye'nin en güzel, en mütavazi nba sitesinin kapanacağı aklıma gelmezdi... Çok güzel dostluklar kuruldu bu sitede, yarışmasıyla, yazılarıyla 5 yıl boyunca hayatımızın bir parçasıydı adeta... Biraz klişeleşmiş duygusal bir yazı oldu ama söyleyecek söz bulmak zor. Yazık...
Her şey için teşekkürler nBAKOLIK...
|
| Yukarı Dön | |
| hektor | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:28.05.2010 ve Saat:03:14:03 |
|
| Her güzel şeyin bir sonu vardır.Bu siteyi kuran yazı yazan emeği geçen herkesin emeğine sağlık.Çok güzel bir iş başardınız... |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:29.05.2010 ve Saat:10:54:26 |
|
Burada aktif olarak 2 sene bulundum, bir buluşmaya katıldım, çok fazla şey öğrendim ve kesinlikle çok eğlendim. Bazı sebeplerden forumda takılmayı bıraksam da forumu da yazarları da takip etmeyi bırakmadım. Gerçekten güncelliği kaybettiği bir gerçekti. Bir yıl önce Türkiye'deki en iyi NBA forumuydu kesinlikle ama daha sonra doğru dürüst yazan olmayınca bu özelliğini kaybetti. Bütün yöneticilere, yazarlara, arkadaşlara teşekkür ediyorum çok güzel şeyler yaşadık.
kulturluk.blogspot.com
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:29.05.2010 ve Saat:18:54:35 |
|
Kaçınılmaz son oldu bu.Hayat şartları okul iş vs.gibi sebeplerden dolayı oluşmuş bir tablo.Ben bu olayı alışveriş merkezleriyle bakkallar örneğine benzetiyorum.Yani bir nba takipçisi bir siteye girdiğinde hem arkadaşlarıyla anında sohbet muhabbet edicek, hem saçma sapan fotoğraflar ekleyip millete g.t gösterisi yapacak, hemde aynı zamanda nba sayfalarında konu tartışabilecek ve video izleyebilecek bir siteyi tercih ediyor.Buda dolayısıyla küçük esnafı etkiliyor.
Ama burda oluşan ortam bilmiyorum başka forumlarda varmıdır.Birlikte inanılmaz dakikalar,saatler geçirdik.
İlerleyen dönemlerde başka bir nba sitesi adı altında görüşmemek dileğiyle. Nbakoliği bekleyin yakında dönecektir....
Doğumum Beşik'ten
Mezarım Taş'tan
Varmı daha büyük
BEŞİKTAŞ'tan.... |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:30.05.2010 ve Saat:16:38:47 |
|
Çok üzüldüm gerçekten duyunca şok oldum bana nba'i gerçek anlamda sevdiren siteydi.Umarım devamı gelir
sigpic26901_1 |
| Yukarı Dön | |
| SONoftheSUN |  | | Yuta Tabuse Fan |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:30.05.2010 ve Saat:20:55:59 |
|
Bilmiyorum bu sonda benim de payım var galiba, aylar sonra internete girdim, nerdeyse 1 yıl sonra bu siteye gönderdiğim ilk mesajın bu olmasını tahmin bile etmezdim. LYS bittikten sonra bana çok fazla şey katan, muhteşem dostluklar kurduğum bu siteyi dönmeyi planlarken onun sonunu hazırlayanlardan biri olmak çok acı verici.
Sitede bunca emeği dokunan herkese sonsuz teşekkürler. Mehmet abinin dediği gibi siteden geriye sadece eski yazılar değil, muhteşem dostluklar da kalacak. Herkese sevgilerle...
Yiğit Takmak
say what you want about the Phoenix... undersized, not enough D, all flash, too many threes, it's all part of the plan: EYES ON THE PRİZE
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:01.06.2010 ve Saat:13:47:02 |
|
Sanırım benim de payım az değildir. Ne forumda ne yazı olarak son bi buçuk sene hiç destek olamadım. Tabii hayata atılmanın ayrı bir bedeli vardı. Yine de yeniden canlandırmak istenirse artık hayatımın oturmuşluğuyla beraber ben üzerime düşen herşeyi yaparım. Tabii benim geçtiğim yollardan birçok genç arkadaş da geçecek. Sosyal, bilgisel ve gramer olarak bu sitenin bana yaptığı katkıyı asla unutmayacağım. Başta Mehmet olmak üzere herkese çok çok teşekkür ederim...
Drink up, me hearties Yo ho |
| Yukarı Dön | |
| BaShaq |  | | Shaq...The Most Dominant Ever!!! |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:04.06.2010 ve Saat:04:41:51 |
|
| güzel günler geçti burada, herkese kendi adıma teşekkür ederim. |
| Yukarı Dön | |
| nihatbalaban | | |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:05.06.2010 ve Saat:13:50:36 |
|
çok yazık olmuş..bana göre hiç bir sebep bu siteye paylaşım yapamamanın sebebi olamaz...sanırım en büyüğünüz benim..günümün 8-9 saati full tempo işimle geçiyor..sosyal hayatıma zaman ayırabiliyorum..bu siteye 1 saatini ayırıp paylaşım yapılamıyorsa Türkiyedeki ve içimizdeki NBA sevgisini tartışmamız gerek. Ne diyelim, her şeyin bir sonu vardır..ama dediğim gibi bahanelere sığınmak sadece kaçmaktır..
NBA. |
| Yukarı Dön | |
| canatb |  | | Bu herif bi aralar iyi şut sokuyodu lan |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:10.06.2010 ve Saat:03:35:37 |
|
tam dört buçuk yılım bu sitede geçti. çok güzel dostluklar kuruldu, sohbetler yapıldı, buluşmada internetten bildiğim adamlarla tanışma fırsatı edindim. fantasy league gibi güzel bi aktivite çok güzel vakit geçirmemi sağladı. (pek başarılı olmasam da ) kısa bi yazarlık tecrübem de oldu. onda da pek başarılı olamadım kısacası nbakolik hayatımda çok önemli bi yere sahip. bana çok şey kattı. memet abi başta olmak üzere sitede emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum . bani çok konuda bilgilendiren, vaktimi geçirdiğim , yeni dostuklar kazandıran NBAKoLik.com'a da teşekkürler. görüşmek üzere..
Son düzenleme: canatb (Tarih: 10.06.2010 / Saat: 03:37:05) |
| Yukarı Dön | |
| Berk_Wade |  | | Bir O'neal gider, diğer O'neal gelir. |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:16.06.2010 ve Saat:02:57:45 |
|
Şimdi baktım da Haziran 2007 de kayıt olmuşum siteye. Biraz geç katılmama rağmen hemen aldınız beni aranıza, kimileri abilik yaptı, kimileri kardeşlik. Sorum var dedim dinlediniz, bir kızdan hoşlanıyorum dedim yardım ettiniz. Bu siteden çok şey öğrendim. Sorumsuzca davrandığım için kendim adına herkesten özür diliyorum. Umarım ileriki yıllarda bu kadro yeniden bir çatı altında toplanır.
""No Fly Zone"" |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:16.06.2010 ve Saat:15:49:05 |
|
Sitenin kurulduğu ilk andan itibaren yanınızdaydım bende. Daha sonra üyelik falan değiştirdim geçti gitti. Neyse; Basketbola burada başladım ben. NBA'i burda sevdim yahu. Daha ufacık çocukken aranızdaydım, şimdi lise bitecek hala öyle veya böyle aranızdayım. Çok iyi arkadaşlıklar kurduk burada. Abilerimiz oldu. Yazın gece 4'e 5'e kadar MSN muhabbetleri falan döndü.
Uzun uzun şeyler söylemeye gerek yok. Harbiden baya sevmiştim ben burayı. Umarım bir gün tekrar aynı çatı altında toplanabiliriz. Yeniden toparlanma durumunda bende elimden gelen herşeyi yaparım. Bende herkesten özür diliyorum. Görüşmek üzere..
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:04.07.2010 ve Saat:21:55:39 |
|
Malasef gençler bende bayadır girmiyor yazı yazmıyordum, bi şekilde büyüyoruz hayatımız değişiyor öncelikler değişiyor, bu basketbolu daha az sevdiğimiz anlama gelmiyor ama bazı sonlar sanırım bizim elimizde değil. Bu site en azından bize arkadaşları kazandırdı Memet'i kazandırdı daha ne olsun =)
In our liFe there is IF, in our buSINess there is SIN, in our beLIEfs there is LIE, in our boDIEs there is DIE
''by Dave Mustaine''
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:09.07.2010 ve Saat:23:05:12 |
|
| siteye böyle veda etmez üzücü... bende sitenin ilk üyelerindendim. iyi kötü günler geçirdik. her şeyden önemlisi buradan çok iyi arkadaşlıklarla ayrılıyor olmamız. kendinize iyi bakın beyler... |
| Yukarı Dön | |
| Gorkem |  | | NBAKoLik.Com Yöneticisi |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:16.07.2010 ve Saat:21:47:54 |
|
2005 yılında güzel bir gazla açtığımız, yazarlarımız, editörlerimiz ve üyelerimizle çok yol katettiğimiz güzel günler geçirdiğimiz bu ortamı artık güncellik problemleri yüzünden kapatmak zorunda kalma üzücü... Tabiki bunun bir son olmadığını düşünüyorum. En azından şimdilik farklı fikirler yada oluşumlar oluşuncaya kadar şuanki haliyle sadece bir içerik sağlayıcı olarak kalmasını sağlayacağımıza emin olabilirsiniz. NBAkolik markası tabiki bizim elimizde aynen devam edicektir. Ancak birçoğunuzunda anlayışla karşılamasını beklediğimiz konu artık bu işin tarafımızdan yürütülemediğidir. Hatalarımız eksiklerimiz elbetteki olmuştur. Bunlar için sizlere bir özür borçlu olduğumuzun farkındayız. En azından sadece kendi adıma konuşmam gerekirse ben özür dilerim.
Yayın hayatımız boyunca belli bir kalitede olmaya çalıştık. Hem kendi adımıza hemde üyelerimiz adına güzel işler yapmaya çalıştık. Bunların boşa gittiğini kesinlikle düşünmüyorum. Aksine kurduğumuz ortam yaşadığımız dostluklar bizler için bu projenin en güzel getirisidir.
Şuanki istatistiklerimizi vermek istiyorum 5 yılda; 2157 üye(6 aylık genel üyelik temizlemesi kayıtları hariç onlarla birlikte 10-15 bin üye olması muhtemel), 763 yazı 26.197 forum mesajı ve hergün ortalama 500-2500 arası tekil ziyaretçi sayımızla macera noktalanıyor.
Umarızki gelecekte bir zamanda tekrardan bu oluşumu canlandıracak zaman-imkan ikilisini bir araya getirebiliriz.
Sağlıcakla kalın, nbakolik kalın... Görkem Kösem - NBAKolik.Com Kurucu Yöneticisi

|
| Yukarı Dön | |
|
|