|
| Gönderen | Konu |
| | Gönderilen Tarih:22.07.2006 ve Saat:18:57:40 |
|
Bilmeyeniniz yoktur sanırım ama ben anlatayım ..
Mesajınızı atmadan önce üstdeki mesajı kim attıysa onunla ilgili görüşlerinizi belirtiyorsunuz ..
Birde foruma yeni takılan arkadaşlar şu konuya yorum yapmazsa sevinirim. Malum daha yeni gelmişsiniz kimse sizin hakkında bişiyler söyleyemez.
Buna ilave konuya yorum yapanlar bir sonraki mesajlarını 1 hafta sonra yazsınlar, ortalık çöplüğe dönüyor..
Son düzenleme: Droogie (Tarih: 12.04.2009 / Saat: 18:48:44) |
| | |
|
|
| Gönderenler | Mesajlar |
| AirTurkey |  | | Go Red Go Raptors |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:12.09.2007 ve Saat:18:49:17 |
|
heh finalde çaktığımız takımın oyuncusu. turnuva sonunda koştura koştura çıkınca dalga geçme fırsatım olmamıştı. artık buraya sotup hepsini tek tek yakalayacağım.
geçen turnuvaya göre şut yüzdesi oldukça iyi olan insan ama oda pes ediyor sonunda ve final maçında sahada dolanıp durdu. onurlada müthiş bir ikili oluşturuyorlar! (mutluluklar dilerim) yinede yüzükler için çok sağolasın memet birader çok kullanışlı yüzüklermiş valla tasarlayana helal olsun |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:12.09.2007 ve Saat:19:14:09 |
|
anıl abi. turnuvadan önce istanbulda hop-festta gördüğüm sevgili abim. maç öncesi bana taktikler vermişti, son maç önceside bana bileği zorlama demişti ama ben eşşeklik yapıp zorlamıştım ve as kalsın kıracaktım bileği .
toplantıya gelemediğim içinde ayrı kızıyorum. keşke hastalığı bi yana bırakıp maça ve ilk gün kü buluşmaya gelebise idim... |
| Yukarı Dön | |
| tamburello |  | | En büyük Lakers'lı |  |
 |
| | Gönderilen Tarih:12.09.2007 ve Saat:22:54:07 |
|
| Toplantıda herkesin ısrarla gelip gelmediğini sorduğu tek adam. Popüler insan. |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:12.09.2007 ve Saat:23:17:46 |
|
Şarlıt Bobcats'in kuruluşunu gören adam, en baba şarlıtlı Söylendiğine göre keskin şutör aah keşke kaçırmasaydım aynı takımda olabilirdik. NBA'in içini dışını bilir, gerekli-gereksiz farketmez tüm öğrendiklerini bizimle paylaşır, nam-ı diğer güzinello... |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:14.09.2007 ve Saat:20:32:40 |
|
Nam-ı diğer Murat Murathanoğlu Abi sizin nba stüdyoyu hala izliyorum ve halen çok eğleniyorum  Neyse Barış forumun en az üye bloklayan modu galiba.Genel olarak forumda her gün online ve mesajları yer alıyor.En son dersaneden bir kızı ayarlamaya çalışıyordu, ne oldu acaba
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:17.10.2007 ve Saat:12:18:39 |
|
Kaan Arıkan. Her Spurs fanı gibi Eva Longoria'yı yengesi olarak görüyor (Yenge fantazisi ) Forumda son zamanlarda aktif değil amma velakin elemanın ÖSS yılıydı galiba tam aklımda değil. Bu konuda pek yok zaten ortalarda ondan yukarı çekem diye atıyorum mesajı.
 |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:17.10.2007 ve Saat:13:47:37 |
|
patron!maç günü tanıştığım,kadıköy minibüsüne kadar eşlik ettiğim, mübarek insan.philly hakkında bilmediği yok.ilk maçta beni çok ters ayağa(crossover )a yatırmıştı.ayaklarım pert olmuştu.şutuda mayaktı bizim patronun.
Doğumum Beşik'ten
Mezarım Taş'tan
Varmı daha büyük
BEŞİKTAŞ'tan.... |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:17.10.2007 ve Saat:16:33:54 |
|
| t_mac_5 mehmet akif ... kendisi ile msnde tanıştık. çok iyi biri olduğu kadar sohpetide bi okadardar iyidir. koyuda bir t-mac ve houston rockets taraftarıdır kendisi. ayrıca toplantıya gelemediğim içinde göremediğim arkadaş. |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:17.10.2007 ve Saat:16:50:23 |
|
İşi gücü yokmuş gibi devamlı forumda gezinip fikirlerini belirten. Delicesine Pistol'u seven ve sitenin yarışmasında da inanılmaz bir performans gösteren, sokak basketbol turnuvalarını kaçırmayan, tahminen NBA Live 2003'ü en az benim kadar çok seven bir adam. Ayrıca sitedeki nadir bulunan yaşıtlarımdan biri. Bildiğim kadarıyla FB'yi tutuyor ve bence bu da onun tek kötü yanı Kısacası tam bir basketbol aşığı... |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:17.10.2007 ve Saat:21:31:58 |
|
StarFUKCS...Sevdim bunu Clippers'ı sevemedim ama en azından Uğur sayesinde bi sempatim oluştu.
Son yazını da kutlarım ayrıca.
In our liFe there is IF, in our buSINess there is SIN, in our beLIEfs there is LIE, in our boDIEs there is DIE
''by Dave Mustaine''
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:17.10.2007 ve Saat:22:09:08 |
|
Sitemizin TurkishWolve'u, bilinen replikleri arasında en çok kullandıkları: Aykut(sadece örnektir) seni bi.... neyse s.k..ler Kendisinin GettyImagesta yengemizi öperkenki resmi var, Fred Hoiberg'den imza almış insan Ayrıca yahoo fantasy liginde ilk eşleştiğim kişi haydi hayırlısı  |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:17.10.2007 ve Saat:22:26:29 |
|
Yahoo Fantasy Ligdeki ilk rakibim ve ilk malubiyeti tadıcak insan 
In our liFe there is IF, in our buSINess there is SIN, in our beLIEfs there is LIE, in our boDIEs there is DIE
''by Dave Mustaine''
|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:25.10.2007 ve Saat:22:52:26 |
|
work&travel dalgasına heatlı oyuncuları görmek arzusuyla miamiye gidip kimseyi göremiyip hüsrana uğramış ,eskiden sadece kg fanı olduğunu bildiğim,ama daha sonra timberwolves fanı olduğu ortaya çıkan(hemde ne fan efes timberwolves maçını wolves taraftarı olarak izliyor )wolves yazarımız. toplantı maçında (en azından bizim maçta)her içeriye drive edişinde faulle kesilen,takımını mehmet abiyle finale taşıyan,ama finelde şampiyonluğu kaçırdı diyemicem çünki anıl abiler baya bi dağıtmışlar.
Doğumum Beşik'ten
Mezarım Taş'tan
Varmı daha büyük
BEŞİKTAŞ'tan.... |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:26.10.2007 ve Saat:20:55:40 |
|
iddaya girdigim sahıs sert houstonlu ona göre houston direk sampiyon takımını saglam takip eder nbayide bilir. t mac delisi oldugunuda unutmuyalım

|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:27.10.2007 ve Saat:17:58:13 |
|
Mesajlarında accık noktalama işaretlerini kullansa çok daha kolay anlaşılıcak şahıs.
Hamamböceğini takip edeceksin! Hamamböceği hizla bir istikamete doğru yol alırken, hiçbir engelle karşilaşmamasına rağmen aniden durur ve bambaşka bir yöne doğru koşmaya başlar. Bunun nedenini çözdün mü kadınları da anladın demektir. |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:27.10.2007 ve Saat:18:19:19 |
|
| mehmet abim ve barış gibi koyu 76 ers li. metalci olmasa süper olacak. birde hop festte ayak bileğimi sakatladığım akşam bana telefodan mesaj atıp geçmiş olsun diyen abim. |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:27.10.2007 ve Saat:18:39:06 |
|
o bi site efsanesi 8 adet bloguyla bir rekortmen. Herseyi pistole baglama özelligi olan nba tarihinde bilgili . saglam takipci bi genctir kendileri.

|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:02.11.2007 ve Saat:20:09:27 |
|
vay be.magicin 54 galibiyete ulaşamayacağını savunan,hatta bu konuda benimle iddaya giren,ama sezon sonunda iddayı kaybedecek olan şahıs,abi....kısacası adam gibi adam. son zamanlarda ömer abinin hayatı brezilya dizisi gibi oldu.aşk,ihanet,tutku.ama ömer abi ne yapsın.karizma meselesi.valla bi kere msnde cam de görüştükki o karizmayı görcektiniz,nerdeyse yerlerde.
Doğumum Beşik'ten
Mezarım Taş'tan
Varmı daha büyük
BEŞİKTAŞ'tan.... |
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:02.11.2007 ve Saat:20:15:38 |
|
bi hata sonucu magic 54 galibiyet alcak diyen sonra hediye etmek istedigim formayı kabul etmeyip bana forma alma sözü veren ( iddayı ben kazancagımdan söz diyorum yoksa idda) süper houstonlı ve bu aralar dallasa dönen hayatımın arada sinir oldugum kısımlarda konusarak rahatladıgım süper genc adam. Site bulusmasındaki cekilen resimdeki seksi pozuda unutmuyalım. Saglam houstonlu ama onu unutmuyalım. Mehmet Akifcim unutmadan (L yada xl olsun formam )

|
| Yukarı Dön | |
| | Gönderilen Tarih:02.11.2007 ve Saat:20:47:30 |
|
| Alıntı: omer987 (02.11.2007 20:15:38) |
(L yada xl olsun formam ) |
ya alfabetik yada klavye sorunu olan(abi o formam değil forman olmalıydı yani ya alfabeyi çözemedin yada klavyede harflerin yerini karıştırdın)hoşsohbeti mükemmel,nbale tanışalı nerdeyse yaşım kadar olmuş,bahsettiğim brezilya dizisinde kızdan teklif bekleyen konumunda tmacden çok sevdiğim abim,baştacım
Son düzenleme: MaStmac (Tarih: 02.11.2007 / Saat: 20:49:00)
Doğumum Beşik'ten
Mezarım Taş'tan
Varmı daha büyük
BEŞİKTAŞ'tan.... |
| Yukarı Dön | |
|
|