Tarih 06.09.2010 Saat 20:00:45
Üye Adı: 
Şifre: 

Üyelik İçin Tıklayın
 Son 2 Konu + Son Gönderilen 60 Mesaj
 Kapatıyoruz!
Son cevap: Gorkem

HP Touchsmart 600
Son cevap: Droogie

Kapatıyoruz!
Son cevap: Gorkem

HP Touchsmart 600

Suns-Blazers Eşleşmesi
Son cevap: ihatesarver

Boston-Miami Eşleşmesi
Son cevap: saurian

Sonisphere 2010

Sezon Ödülleri Tahmini 09-10
Son cevap: ihatesarver

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası
[ Sayfalar:1 - 2 ]
Son cevap: bayjordan

NBAKolik'le Nasıl Tanıştınız?

NBA'den ince detaylar...
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 ]
Son cevap: Flash

Yarışma
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 9 ]

Basketbol ile ilgili yayınlar
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 6 ]
Son cevap: gorkemwadejames

Nerede Bulabilirim?
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 5 ]
Son cevap: godmin

NBAKoLik.com Yazı ve Yazarları
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 13 ]
Son cevap: cenky79

BEKO Basketbol Ligi

Nets - Takım Analizleri
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 7 ]
Son cevap: goalmen

Rockets - Takım Analizleri
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 16 ]

Güldüren Şeyler
[ Sayfalar:1 - 2 - 3 . . . 7 ]
Son cevap: pelinkasapoglu

Nuggets - Günün Maçı ...
Son cevap: huseyinkoc

Knicks - Günün Maçı ...
 Son Kayit Olan Üye
Forumda 2167 üye kayıtlı.

En yeni üyemiz:
lebron_james
1996
Ankara
Heat
 Forum AnaSayfa + Dünya Basketbolu + BEKO Basketbol Ligi
 Gönderen Konu  
 sleazy
 yine kayboldu...
Bağlı değil

Gönderilen Tarih:06.10.2006 ve Saat:00:44:55
Bildiğiniz gibi Türkiye Basketbol Ligi imzalanan anlaşma ile lig "BEKO Basketbol Ligi" adıyla oynanacak. Kimileri elde edilen sponsorluk gelirinin yüzde 90 nının klüplere dağıtılacak olmasına sevinirken kimileride ligin isminin değiştirilmiş olmasından dolayı üzgün... Ülkemizde futbol ve voleyvol liglerinin isimleride değiştirilmişken siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce ligin daha iyi yerlere gitmesi adına iyi bir karar mı yoksa ligin adı yine Türkiye olarak kalmalı mı diyorsunuz?

Son düzenleme: Droogie (Tarih: 20.06.2007 / Saat: 22:02:54)

Gönderenler Mesajlar
 tamburello
 En büyük Lakers'lı
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:17.06.2007 ve Saat:22:06:59

Alıntı: SONoftheSUN (17.06.2007 20:06:01)
Khalid El-Amin benim gibi Beşiktaşlılar için bir efsane ama Telekom'un pasa dayalı sistemine ve Ankara'ya uyum sağlayabilecek mi abi sence?
Ben de Beşiktaşlıyım ve El-Amin'i hiç canlı izleyemediğim için çok üzülüyordum. Bu şansı yakaladığıma çok sevindim. Ankara'ya uyum sağlamakta da zorlanacağını sanmıyorum, çünkü El-Amin geceleri alemlerden alemlere akan bir tip değil. Ki mesela Jagla tam böyle bir tipti ama o bile bunu çok sorun etmemişti. Ama Telekom sisteminde ne yapar dersen, işte onu bilemiyorum. Takımda şimdi bir sürü yıldız oyuncu olacak ve takımın koçu Ercüment Sunter onları idare edebilecek kapasitede biri değil. Bu seneki TT maçlarında milyon defa gördüm adam en kritik anlardaki molalarda bile oyun çizmiyor hadi aslanlarım falan diyordu. Zaten yeni Telekom'da 2 tane çok güçlü potaaltı silahı topları toplayacakken bir de topla oynamayı seven El-Amin sisteme nasıl dahil olacak bilmiyorum. Görücez bakalım.
 Yukarı Dön
 sleazy
 yine kayboldu...
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:18.06.2007 ve Saat:12:26:59
Fenerbahçe li oyuncuların Tanjevic le sağlıklı bir biçimde çalışacaklarına inanmıyorum. Tanjevic kaprisli oyuncuları hiç çekemeyen onları etrafından uzaklaştıran bir adam. Fenerbahçe de ise kaprisli oyuncuları düşünürsek işleri pek kolay olmayacak. Tam takım oturmuşken Aydın Örs gibi birini göndermek ne kadar akıllıca bir iştir?

El Amin konusuna gelince ise TT adına yapılış bence çok iyi bir transfer. Telekomu skor yönünde ayak tutan isimlerin biraz yaşı ilerlemiş ve bir rotasyon yapılması gerekiyordu takımda. Uyum sorunu yaşarmı bilemem ama eğer yaşamazsa tam verimle oynayabilirse TT, Avrupada sağlam işler yapar gibi.

Yukarı Dön
 pistol_pete_maravich

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:18.06.2007 ve Saat:12:54:05
bildiğimiz üzere aydın örs 'e yapılan vefasızlığa karşı bir yürüyüş vardı dün.ve bende o yürüyüşe katıldım. yaklaşık 200 kişi vardı hakkaten bu yürüyüş beni baya duygulandırdı fb gibi taraftar topluluğunun sırf futbola değil diğer branşlara da ilgisi olduğu dikkatimi çekti.inşallah büyük koç aydın örs tekrar geri döner

Son düzenleme: dirkformvp (Tarih: 18.06.2007 / Saat: 16:47:16)
 Yukarı Dön
 phoenixsuns
 Pure American Metal
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:20.06.2007 ve Saat:21:40:18
Türk Telekom Marcus Brown u da almaya çalışıomuş galiba.Öyle bi söylenti duymuştum.Ama El-Amin i aldıktan sonra ihtiyaç duymayacaklardır ve bence artık gelmesi zor.
 Yukarı Dön
 timduncan

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:29.07.2007 ve Saat:19:48:35
Galatasaray Cafe Crown Alba Berlin'de forma giyen Amerikalı William Avery'yi transfer etti.
Geçen sezon ULEB Cup'ta, 15 sayı – 5 ribaunt – 3.6 asistlik ortalama yakalamış. Almanya Ligi'nde ise 26 dakika süre alırken 10.8 sayı, 3 ribaunt, 3.7 asistlik performans sergilemiş.
1999da 14.sıradan draft edilmiş.NCAA de son senesinde %48saha içi, %41üçlükle 15 sayı 5 asistle oynamış.
Galatasaray Cafe Crown için iyi bir transfere benziyor.D.Mitchell ın yerini fazlasıyla doldurabilecek gibi.

Yukarı Dön
 canatb
 Bu herif bi aralar iyi şut sokuyodu lan
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:29.07.2007 ve Saat:20:33:29
Aydın Örs yollanmadı başka koç bulunup kendine GMlik önerildi ama bunu kendine yediremeyip bıraktı Örs. FBli olmama ve onun gibi bi koçun gitmesine üzülmeme rağmen yerinde olsam aynı şeyi yapardım sanırım.
 Yukarı Dön
 tamburello
 En büyük Lakers'lı
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:29.07.2007 ve Saat:21:28:33

Alıntı: phoenixsuns (20.06.2007 21:40:18)
Türk Telekom Marcus Brown u da almaya çalışıomuş galiba.Öyle bi söylenti duymuştum.Ama El-Amin i aldıktan sonra ihtiyaç duymayacaklardır ve bence artık gelmesi zor.
Marcus Brown Zalgiris Kaunas'a gitti.
 Yukarı Dön
 sleazy
 yine kayboldu...
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:23.08.2007 ve Saat:19:36:43

Beko Basketbol Ligi'nde zirveye oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren G.Saray Cafe Crown, flaş bir transfere imza atarak, Hüseyin Beşok'u renklerine bağladı.

Sarı kırmızılı kulüp, geçen sezon Polonya'nın Prokom Trefl takımında oynayan 31 yaşında ve 2.12 metre boyundaki milli basketbolcu ile dün 2 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray Cafe Crown daha önce de ABD'li William Avery, Charles Gaines, Efes Pilsenli Cüneyt Erden ve Darüşşafaka'dan Erdem Türetken'i transfer etmişti.

Kaynak: Hürriyet

Yukarı Dön
 tamburello
 En büyük Lakers'lı
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:23.08.2007 ve Saat:23:23:08
Hüseyin'in ilk önce Beşiktaş'la kesin olarak anlaştığını forumlarda okumuştum ama bu noktada devreye Ülker'in girdiği ve sponsoru olduğu takımlar arasındaki güç dengesini gözetme amacıyla bu transfere izin vermediği ve zaten GS'li olan Hüseyin'i GS'ye verdiğini duydum. Geçen yıl Oğuz'u BJK alacakken son anda FB Ülker'de kalması da buna benzer bir hamleyle olmuştu. Öte yandan BJK Nicevic'i alırken GS'nin de devrede olduğu ama bir şekilde BJK'ye geldiğini biliyoruz.

Nasılsa hepsine parayı Ülker veriyor. 1. ligde tam 4 tane takımda söz hakkı var adamların, birini şampiyon yapıyorlar, ikisini orta sıralarda kapıştırıyorlar kalanı da pilot takım gibi kullanıyorlar. Valla ben bu işi çok sevdim. Ne ala memleket..

Son düzenleme: tamburello (Tarih: 23.08.2007 / Saat: 23:24:47)
 Yukarı Dön
 canatb
 Bu herif bi aralar iyi şut sokuyodu lan
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:24.08.2007 ve Saat:10:44:53
En çok bize yaradı bu iş ama futbolda GSnin işine geldi çünkü mali anlamda bize göre daha sıkışık olduğu bi anda geldi bu yardım.
 Yukarı Dön
 10AVATAR10

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:10.01.2008 ve Saat:16:58:41
Fenerbahce, Tarance Kinsey i almış, James White-Kinsey ikilisi TBL yi dağıtır, görürsünüz.

Kobe Bryant & Pau Gasol

Yukarı Dön
 KG
 I'm Baack!
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.01.2008 ve Saat:11:20:48
Hiç belli olmaz El amin'de dağıtıyodu zamanında hala da iyi oynuyor ama eski görüntüsünden uzak

In our liFe there is IF, in our buSINess there is SIN, in our beLIEfs there is LIE, in our boDIEs there is DIE
''by Dave Mustaine''
 Yukarı Dön
 SONoftheSUN
 Yuta Tabuse Fan
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.01.2008 ve Saat:18:49:19
El amin son Fener maçında gayet de eski görütüsündeydi. Tek başına Ercument Sunter ve Fener'e karşı direndi. Esas onu yarın BJK tribünlerinin önünde görmek lazım. El-amin'in Telekom'a geldiğini duyduğumdan beri beklediğim bir maçtı. Akatlar'da olup ilk serbest atışında amiiin diye bağırmayı çok isterdim...

say what you want about the Phoenix... undersized, not enough D, all flash, too many threes,  it's all part of the plan: EYES ON THE PRİZE  

Yukarı Dön
 AirTurkey
 Go Red Go Raptors
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:11.01.2008 ve Saat:22:05:03

Alıntı: tamburello (23.08.2007 23:23:08)
Hüseyin'in ilk önce Beşiktaş'la kesin olarak anlaştığını forumlarda okumuştum ama bu noktada devreye Ülker'in girdiği ve sponsoru olduğu takımlar arasındaki güç dengesini gözetme amacıyla bu transfere izin vermediği ve zaten GS'li olan Hüseyin'i GS'ye verdiğini duydum. Geçen yıl Oğuz'u BJK alacakken son anda FB Ülker'de kalması da buna benzer bir hamleyle olmuştu. Öte yandan BJK Nicevic'i alırken GS'nin de devrede olduğu ama bir şekilde BJK'ye geldiğini biliyoruz.

burak hocam hüseyin konusunda son gelişmeler ne bi bilgi alalım senden
 Yukarı Dön
 tamburello
 En büyük Lakers'lı
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:12.01.2008 ve Saat:13:55:26

Alıntı: AirTurkey (11.01.2008 22:05:03)

Alıntı: tamburello (23.08.2007 23:23:08)

burak hocam hüseyin konusunda son gelişmeler ne bi bilgi alalım senden

Valla Anıl biraderim başka pek bir bilgim yok . Tek bildiğim 31 Aralık'ta kaburgasından sakatlandığı ve 2 hafta oynayamayacağı. Onun dışında batı cephesinde yeni birşey yok. Ülker aynı Ülker.
 Yukarı Dön
 raymonejames
 Raymone
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:13.01.2008 ve Saat:17:34:39
Bugün oynanan maçta Galatasaray Banvit'i 80-77 yenerek liderliği geri aldı. Gs maça hızlı başladı ama sonra Banvit özellikle üçlüklerde etkili oldu ve son çeyreğin sonlarına kadar önde götürdü maçı. Maçın sonlarında Gs ağırlığını koydu ve maçı kazandı. Tecrübe maçın kazanılmasında önemli bir faktördü.

Ben özellikle Gaines'i çok beğendim. Pota altında bire birlerde çok etkiliydi...
 Yukarı Dön
 pistol_pete_maravich

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:13.01.2008 ve Saat:21:09:06
bunu söylemeyi hiç istemezdim ama ne yazıkki bu seneki şampiyon belli. oda galatasaray olacaktır. zaten fenerbahçenin vay haline... dün son saniye basketi ile yenildik zaten. birde kinsley diye bir adam aldık sanırım o adamda fıs çıktı herhalde...
 Yukarı Dön
 Decline
 MVP
Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:14.01.2008 ve Saat:10:28:03
Gs macı direk tecrübeyle aldı baska bi acıklaması yok. İlk ceyregin sonundan son ceyregin sonlarına kadar banvit macı iyi götürdü cok kritik sayılar attılar ama macın sonunu getiremediler. Mac sonunda gscc baya akıllı oynuyarak ve faul atıslarında DEE BROWN un basarısıyla macı aldılar. Gs de CENK AKYOL basketbol oynamaya baslamalı dünde cok kötüydü yanlıs sut tercihleri ve dogru kullandıklarındada zaten isabet bulamadı. Macın adamı tek kelimeyle Gaines di Hüseyinin olmadıgı diger uzunların nerdeyse hiç bişey üretemedigi bi macta harikalar yarattı.

Yukarı Dön
 gorkemwadejames

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:30.01.2010 ve Saat:00:02:57
Corey Brewer Karşıyakada, manşetini görünce heyecanlandım ama isim benzerliğiymiş. Zaten baştada inanmamıştım. Takımın açlıktan nefesi kokarken iyi oyuncumu gelir.. püüü
 Yukarı Dön
 gorkemwadejames

Bağlı değil
 Gönderilen Tarih:04.02.2010 ve Saat:11:58:51
efes bu senenin belkide en iyi oyununu Siena karşısında oynadı. iyi şut atmalarının yanısıra smithin kasuna ve kayaya yaptığı servisler çok iyiydi. hücum hareketliydi ama savunmada hala aptalca hatalar yapıyorlar. Rakibine boş şut attırabilirsin ama antreman şutu attıramazsın.

Ayrıca efesteki(veya Ergin atamandaki) yabancı hayranlıgını bir kez daha gördüm. Popovic diye bi adam almıslar. Şimdi bu adam sinandan daha mı iyi? Varsa, farkını ortaya koyacak hiçbirşey yapmadı. boşuna para ve sinanın çalınan süreleri.
 Yukarı Dön
 Sayfalar: 1 2 3 
 Forum AnaSayfa + Dünya Basketbolu + BEKO Basketbol Ligi